Meryemaaa Magnezyum u 20haftamdan itibaren kullanıyorum hala da devam ediyorum 33oldum ne zaman keserler magnezyum u belli bir zamanı varmı bazıları erken doğumu tetikliyor diyor da
ozgeya Meryemaaa Ben doğuma kadar kullanmıştım.Doktorum erken doğuma yol açtığından vs hiç bahsetmedi.
Demirleblebi Meryemaaa tam tersi kasılmayı engelleyerek erken doğuma engel oluyor. Bana Doktorum doğumdan sonrada 3 ay devam et vitaminlerine dedi. Çünkü emzirirken ve doğumda vücutta çok fazla şey yitiriliyor takviyeye devam ederiz dedi.
Meryemaaa ozgeya size ne için verdi peki bana başta kasık ağrılarım için vermişti daha sonra kasılmalarım için verdi de
Meryemaaa Nurr size ne için verdi peki bana başta kasık ağrılarım için vermişti daha sonra kasılmalarım için verdi de
Meryemaaa Dmlakkayaa size ne için verdi peki bana başta kasık ağrılarım için vermişti daha sonra kasılmalarım için verdi de
Duygu19031903 Bende içiyprum.rahim kasılmasını önlüyor böylece erken doğumu da. Erkendoğum yaratacak bisey doktor neden versinki
Meryemaaa Duygu19031903 evet bana da garip gelmişti doktoruma sormayı unuttum kullananlara sorayım dedim
Serenty Meryemaaa sanırım doğuma yakın doktor biraktiriyor ki kasılmalar artsın doğum başlasın diye.yoksa kasılmaları azaltıyor ve erken doğumu önlüyor
Misskokulumm Meryemaaa benim kramplarim olmamasına rağmen yazmıştı doktorum mutlaka kullan erken doğumu önler diye
Meyra61 Meryemaaa ben 32.haftada doktora sordum 2 kutu birden yazdı hatta günde 1 tane kullanıyodum 2 kere kullanıyorum şimdi zaten doğumada 50 gün kaldı ortalama olarak erlen doğumu tetiklese vermezdi