ays33_dndrr Arkadaşlar 8. Hafta da bi hararet bi üşütme tutuyor şimdide az bi ateşim var biseycik olmaz dimi yani normal 🥺😟
Beybitooo ays33_dndrr aynı bende 8+2 bi anda ateş basıyor bi anda üşüme geliyor ne yapacağımı şaşırdım bende beklim burda🤦🏼♀️
Beybitooo ays33_dndrr bi patik giyiyorum bi ustumdeki herseyi çıkarıp atıyorum. sıcak basınca bi anda elim ayağım da boşalıyor tansiyonum düşüyor diye düşünüyorum sizde de oluyor mu 🙄
ays33_dndrr Beybitooo aynısı oluyor bende dün akşam kapıları açtım sonra hemen kapattım bi çorap giyorum hemen çıkarıyorum 😫😫
Beybitooo ays33_dndrr aynen bende 5 gün geç döllenme yoksa 9. Haftaydı 2 mayısa denk gelsin diye uğraştım ama geç kalmışım 😂
ays33_dndrr Beybitooo evet bende hesap Yapana kadar beynim yandı ama doktora gidince 6 haftanın ortası dedi ee malum 1 buçuk hafta geçti yani😂😂
ays33_dndrr Beybitooo acıkma hissi de yaşıyor musun 😐 ben yemeği çok iştahla yiyorum aradan 10 dk geçince sanki hiç yememişim gibi oluyor 😂
Beybitooo ays33_dndrr ayyyy bennn aynı ben sürekli açım sürekli canım biseyler istiyor acaba gebelik şekeri mi var diye korkmuyor değilim çünkü çok erken değil mi sürekli acikmamiz için 🙄
ays33_dndrr Beybitooo sanmıyorum bu herkes de bence var sonra iştahsız olacaz merak etme hele bu aylar atlatılsın göreceğiz günümüzü 🤣