Gozdeakan Merhaba bugün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.ALT ve AST değeri çok yüksek çıktı.Acaba hamilelikte yüksek mi çıkıyor. Başına gelen var mı ?Yardımcı olabilirler mi?
Ceyda51 Gozdeakan karaciğer enzimleriniz yüksek çıkmış benim başıma geldi 15. Haftada benim sebebi decavitti bıraktığımda normale dönmüştü bir diğer sebebi de gebelik kolestazı olabiliyor mutlaka doktorunuza söylemelisiniz
Gozdeakan Ceyda51 teşekkür ederim yarın doktoruma gideceğim.Aniden öyle Yüksek değerler görünce panik yaptım.Vitamin hapı kullanıyordum.Acaba benimde o yüzden mi
Ceyda51 Gozdeakan olabilir tabi ben de gebelik kolestazı diye panik yapmıştım ama ilacı bırakınca değerlerim düştü rahat bi nefes aldım inşallah sizin de öyledir🙏🏻😌
Ozgekaratas20 Benim de yüksek çıkmıştı 16. Haftada. Doktorum tekrar test istedi alt ast ve safra değerleri sonra vitaminleri bırakınca düştü. Ben 3 tane vitamin kullanıyordum bir de kan şurubu. Şimdi sadece kan şurubuyla devam ediyorum. Endişelenmeyin internetten birşeyler okuyup, çünkü ben öyle yapıp yok yere panik olmuştum :) gebelik kolestazı bile olsa çaresi var
Gozdeakan Ozgekaratas20 gerçekten biraz rahatladım sizde öyle yazınca internetten okuyunca insan hepten panik oluyor.Çok teşekkürler 🙏