yarennn79 Benim ilk yaptirdigim beta 57 idi 2 gün sonra 234 oldu o zaman 4 haftalik gozukuyordu bu Normal mi azmi yoksa
threebaby_mom yarennn79 iki güne göre yükselmesi normal bence ama dört haftalık olmasına şaşırdım ben dört haftalık en aşağı 1000 diye biliyorum ben değerini
Huzurumuz yarennn79 normal cnm benım tam adet günü 180cıkmıstı o da dört hafta oluyrmus. Beta herkeste aynı olacak dıye bır sey yok önwmlı olan iki katına cıkıyor mu
Gzdbkgz yarennn79 canım ben adete 5 gün vardı 51 çıktı doktor 2 gün sonra gene istedi 131 çıktı. Sonra kese icin geldi dedi dün keseyi gördük suan 5+4 um yanı senin ki de daha küçük ondan değerlerin de iyi bence allah kucağımıza almayı nasip etsin
Leyla508 yarennn79 kafanıza hiç takmayın beta kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bazısında erken döllenme baZısında geç döllenme oluyor oda betayı değiştiriyor önemli olan 2 kat yükselmesi
yarennn79 Huzurumuz ne bilim böyle baktım herkesinde yüksek baya ondan biraz telaslandim 2 gün sonra bidaha olucak bakalım kaç cikicak
yarennn79 Leyla508 herkes binlerde 200 olan kimse yok ondan dedim bi tuhaflıkmı var çok teşekkür ederim