BirVeraAnnesi35 34+4 haftalığızz ama takıntı haline getirdiğim bebeğimin hareketleri var acaba herkeste benim gibi mi🤦🏼♀️ Az bi süre hareketlerini hissetmezsem çok panik oluyorum sanki bu haftalarda sert acıtıcı hareketleri var ama eskiye göre biraz azaldı gibi acaba buyuyup yerimi daraldı ondan mıdır 🤔 sizlerde nasıl bu haftalarda hareketler
azizeguneyy BirVeraAnnesi35 yeri daraldığı için hareketsiz kalabilir bazen. benim bebek 30. haftadan sonra düzenli hareket etmeye başladı şuan 35. haftadayız hareketler yavaşladı biraz ama ne olduğunu bildiğim için endişe etmiyorum
Neslihancoskun BirVeraAnnesi35 bizde 30+3 olduk benim minik normalde çok hareketli ama bazen iki gün çok yavaş ve uzun süre hareket etmediği oluyor bende korkuyorum açıkcası yerleri daralıyor ondan böyle sanırım sağlıkla gelsinler inşallah 😊🙏
BirVeraAnnesi35 azizeguneyy bende yerinin daraldığını tahmin ediyorum ama elimde değil bişey olacak tedirginliğini bir türlü atamıyorum ama benim gibi olanları duyunca bir nebze içim rahatlıyor işte😊