hilal_yener Reyhannn_ valla benim erkek çıktı içimede erkek doğuyodu zaten cinsiyetini öğrenince söylerim ama bence doğru ben böyle şeylere inanıyorum biraz
hilal_yener Ozican yaptım bıçak makas bile yaptık bıçağa oturdum erkek demekmiş bıçak yüzüktede erkek cıktı bence erkek zaten mide bulantım falan yok erkek mide bulantısı yapmazmış
Ozican hilal_yener bende herşeyi yaptım erkek çıktı ve hiç istifra etmedim midem de 2 3 kez bulandı diyebilirim.😊
Nesliiiiiiiii hilal_yener bende bütün testleri yaptım yüzük testi bıçak makas testi çin takvimi ksrnımın şşekli şemalı hepsi kız çıkıyordu ama erkek cinsiyetimiz..zaten bu olasılıklar %50 kız %50 erkektir yani başka alternatif yok ki
aslikls3 Kesinlikle tutmuyor bende ne belirtiler ne Çin takvimi ne yüzük testi hiçbiri tutmadı ve ablamların arkadaşlarımızda %30u falan tuttu şans tamamen
Reyhannn_ Nevinnn ay benim de kız çıktı 🥰🌸 inşaAllah doğrudur henüz cinsiyetini öğrenmedim ama çok heyecanlıyım🥰 rabbim inşaAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder 🥰🌸
hilal_yener Ozican bende daha hiç bulantı yok sabahları aç karnına açlıktan bulanır gibi oluyo ama kusma falan yok rahatsız etmiyor beni
Melekhazal Benim de tutmadı 😃 ilk hamilinin de tuttu ikinci de erkek diyor yüzük testi de erkek çıkıyor içime de erkek doğuyor ama doktor kız dedi 😃 Hayırlısı tabi 🙏
Grlrrr Reyhannn_ Benim erkek görünüyordu erkek bekliyoruz şu an 😊 Çevremde kim var ise hep doğru çıktı