Nesibeferit Kzlar 36. Haftaya gircem sizce artk yaptırmalımiyım yoksa erkenmi daha. Haftaya çarşambada kontrolum var
haticeD08 Nesibeferit Ben de 36’yım biraz kararsızım ama 37 sonu gibi yapıcam eğer 39 da fln gelirse bebiş çok çıkmamış olur çıkan kısma jilet ile müdahale ederim diye düşündüm ama net değilim.
zynpgdkl Nesibeferit bende şuan 35+4 haftalığım doktorum 38. Haftanın içinde çatı muayenesi yapacağım dedi gitmeden bi iki gün önce yapacağım.. sizde kontrole gitmeden bi iki gün önce yapın
Dilru Nesibeferit kontrolden bi gün önce yaptırsan, doğuma kadar çok çıkmaz çıkanıda eldivenle hemen alabilirsin
Genc_anne_adayi Kontrole gitmeden bir gün önce yaptrn bence bı kaç hafta daha doğum olmazsa bile en azından fazla.cikmamis olur
zynpgdkl Sizlere bişey sormak istiyorum çatı muayenesinden sonra kanama oluyor diyorlar.. o kanama nişan kanaması mı oluyor çatı muayenesinden sonra doğum yaklaşmış mı oluyor..
Gelmsim Nesibeferit çatu muayenesi olacağımı söyledi doktor ona göre yaptırdım ben 37 + 1 de yaptım yani herşey normal ise bekle derim
sevval55 zynpgdkl henuz olmadım ama tamamen yapan kisiye size baglı kendinizi kasıp bacaklarınızı kapatmaya calısırsanız canınız acır ve isleri zorlasır. Zaten hafifce parmağını sokup acıklıga bakıyor bu kadar 5 sn