deletedmom01 Kızlar biz beşik bakmaya başladıkta . Gitti gidiyorda hem uygun takımlar hemde begendiğim modeller var . Oradan alısveris yapan varmı beşik yada herhangi birşey sonradan magdur olmak istemiyorum😊
Busraaras deletedmom01 bende n11 den aldım gayet istediğim gibiydi hiç bir sorun olmadı ☺ Sende güvenilir olan gittigidiyor satış yapan mağzasından yapmaya özen göster yeter 👍🏻☺
Zeykem deletedmom01 alan arkadasım var kurulumuda kolay oluyormus memnundu bende besık konusunda cok kararsızım dısarıda cok gereksız pahalı
Tgctgcsygl deletedmom01 biz hepsiburada.com dan aldık ama satici puanı ve yorumlara iyice bakın düşük satıcı puanı olanı tavsiye etmem ödeme olarak teslimat sonrası onay vermeyip iade ederseniz para iade ediliyor askıda tutuluyor siz oanylayana kadar ödemeler ve çok memnun kaldık sıkıntı yaşamadık gittigidiyor da aynı hepsiburadayla
Damlaozddmr deletedmom01 canısı ben n11.com dan hem beşik hemde benetonun bebek arabasını aldım pusetli hiçbi sorunla karşılaşmadım çok şükür yorumlara bakarak alışveriş yapmanı öneririm 😊
deletedmom01 deletedmom01 tavsiyeleriniz icin tesekkr ederim😊 Beşigi annemler kalıcakta normal magazaya sorduk buyuyen besik ve yatagı 900dedi dolaplar 700falan cok pahali geldi bana. Gittigidiyorda takim olarak cok uygunlar iyice bir arastirmak lazim sanirim cok sagolun 😊😊