Hatice_ceylan Kızlar sizdedede oluyormu acaba yorum yaparsanız sevınırım . 2 haftadır nerdeyse bel agrım var ve dık oturamıyorum cok zorlanıyorum . Koltuga bıldıgınız yayılıp ta oturuyorum yoksa cok fena ghalde belım agrıyor sızdede oluyormu
Seyma1234 Hatice_ceylan kaçıncı haftadasınız benimde öyle artık delircem 2 gündür başladı ne oturabiliyorum ne yatabiliorım🤦♀️
Kumrulina Hatice_ceylan ay bende 16 haftalığım canım inanki belim şuan nasıl ağrıyor şuanda değil bende de erken başladı bel ağrısı kalça larım hatta nasıl ağrıyor bacaklarım Allahın yardım etsin bizlere ☹️☹️☹️
Hatice_ceylan Seyma1234 10 haftalıgız bız karbımda buyuk deyıl cıkmadıda ama agrıyor dık oturamıyorum
Seyma1234 Hatice_ceylan 34. Haftadayım benim yeni başladı 😬 Allah yardımcınız olsun çok erken başlamış sizin
Fatma09 @Hatice_ceylan bizde 9 haftalığız bnmde belim çok kötü..ağrı oldu bir hafta yattım zor yürüdüm acıyordu şimdi biraz geçti ama bazı hareketlerimde hafif acı oluyo hala hamilelikle alakası var mıdır acaba ama daha çok başlardayım anlamadım 🤔🙄