Merhaba kızlar ben de hamileliğim boyunca buradaki yazılanları takip edip Doğum yapınca yazacağımı hayal ettim ve nihayet sonunda Doğum yaptım.Gelelim Doğum hikayeme..Doğum yapmadan bir önceki gece biraz kasılmalarım vardı ama Doğum sancısı gibi değildi o akşam sanki Doğum yapacağımı hissetmiştim normalde 12 den sonraya pek kalmam yatardım o akşam uykum gelmedi biraz kasılmalarım vardı gece 1 gibi duşa girdim sıcak suda yarım saat durdum sonra yattım gece 5 gibi değişik bi kasılma girdi aniden yine de uyumaya devam edeyim dedim ama baktım geçmiyor evin içinde yürüyüş yaptım odaları gezdim toparladım sancılar yarım saatte giriyordu saat 6.30 da baya şiddetlendi babamı aradım hastaneye gidelim dedim o arada sancılar 7 dakika da 1 giriyordu babamla geldi hastaneye vardığımızda saat 7.30 geçiyordu baya ağrılarım şiddetliydi hemen Doğumhanede nst ye bağladılar sancım yüksekti açılmaya baktılar 2 cm di o arada aklıma gebelik okulunda tanıdığım ebe geldi aradım ben hastaneye geldim diye haber verdim hemen geldi bana sancı gelince nasıl baş edebileceğimin püf noktalarını gösterdi sancı geldiği an çömelme hareketi yürüyüş yapmamı söyledi birlikte yaptık sancı sırasında yatmak sancı süresini uzatıyormuş benim sancılarım belden vuruyordu pet şişeye sıcak su koydu onu belime koydu annem onu tutuyordu ben çömeliyordum sancılar iyice sıklaştı saat 11 e doğru ıkınma hissi geldi hemen ebeler açılmama baktılar 10 cm olmuş hemen Doğum masasına aldılae ıkınmaya başladım ama bebeğim çok yukarıda idi inmiyordu ebenin biri karnıma bastırıyordu diğeri kontrol ediyordu ıkınma benim için sancıdan daha zor oldu ama sonunda kızıma 11.45 de kavuştum oradaki ebeler çok şaşkındı bu kadar erken doğurmama Rabbimin sayesinde kurtuldum sancılar sırasında sürekli dua ettim bağırmadım doğru nefes egzersizleri yaptım çok şükür 01.03.2018 de yani 38+5de kızımı kucağıma aldım Allah herkese benim kadar kolay doğumlar nasip etsin..