MrsClk musmutluanne_ şanslı mıyız bilmiyorum belirti olmadığı için hep bir terslik var gibi hissedip paranoyak oluyorum🙄
musmutluanne_ MrsClk bende de aynı vesvese olmuyor değil haftada iki kere hastaneye gittiğim oldu ama şükür bi sıkıntı yok şimdilik fark ettim ki en güzel günlerimi zehir ediyorum kendime😔
MrsClk musmutluanne_ bende mutlaka her hafta gidiyorum 🤷🏻♀️ Her gittiğimde bu son daha gitmicem 1 ay diyorum ama kendime hakim olamıyorum🙄 çocuğun 5haftadan beri ultroson görüntüsü var hafta hafta 😄
musmutluanne_ MrsClk 😂 en azından albüm yaparsınız🤭 ama bildiğim kadarıyla ultrasonun fazlası bebek için iyi değilmiş yine de dua edip içimizi ferah tutalım Allah büyük🤲🏻
Ozuturk 11 haftaliğım çok şükür benim de bulantim olmadı hiç. Su an da hafif kasık ve kalça ağrım var.
Gamze333 Merhabalar bende 12+2 haftalığım pek bir sorunum yok çok şükür sadece belim çok ağrıyor kuyruk sokumum mide bulantımda cok nadir oluyor,mide yanmam daha sık oluyor ☺️ Pazartesi kontrole gideceğim inş cinsiyetide ögrenebiliriz 😌
Sedef123_ 13+0ım. İlk ay aşırı halsizlik dışında sorun yaşamadım. Baş dönmesi, mide bulantısı hiç olmadı. Ara ara baş ağrılarım oluyor ona da çözümü nane yağında buldum ☺️ kolay geçiyor bakalım bugün kontrol var acaba cinsiyeti öğrenebilecek miyiz 🌺
Poncik77 Kızlar göğüsleri büyüyen varmı herkes bana göğüslerin büyümüş kızın olacak diyor bu ne kadAr doğru 🤔
Minikhatunn Kızlar mide bulantısından ölüyorum 11 + 5 günlüğüz hiçbirşey yiyemiyorum ağlamaktan helak oldum karnım aç ama yiyememek çok kötü bir durum napıcam bilmiyorum mide bulantı hapı da kullansam fayda etmiyor bir de çalışıyorum Herşey çok zorluyor 😭😭😭
Zuleyhaaslan mutluuannee aynennn benimde öyle 14 haftalığız başlarda hep akşamları bulantı olurdu şimdilerle çok şükür iyi ama bu ara mide yanmam oluyor 🤦♀️