Cagla22 Kızlar merhaba ben 34+1 haftalık hamileyim. 10 gün önce kontrolde doktorum bebeğin 1.750 gr olduğunu ve karın çevresi küçük olduğunu 2 hafta geriden geldiğini söyledi . Napmam lazım dedim doktorum da mükemmel bi kadın. Beslenmeyle alakalı dedi. Vitamin de kullanmama rağmen . Günde Pekmez 2 kaşık ye dedi süt iç ve muz ye. Sadece 10 gün düzenli olarak gece yatmadan 1 bardak süt içtim 2 kaşık pekmez ve 1 muz yedim . Sonuç inanılmaz . Dün ki kontrolde 2.250 olduğunu ve karın çevresinin tam düzelip haftasıyla uyuma geldiğini söyledi . Bu şekil devam et dedi mükemmel yaramış bebeğe. Sizinde öyle sorun varsa deneyin kızlar faydamız dokunursa ben iyi🙏
madl41 Cagla22 ne Pekmezi olduğu farkeder mi🤷♀️ Ben keçiboynuzu pekmezi aldım sabah akşam 1 kaşık içiyorum inşallah bu gidişimde etki etmiştir☺️
Kubranur21 Cagla22 MasaAllah canım bişey soracaktım pekmezi nerden aldın acaba organik mi yoksa market ürünü falanmı birde üzüm pekmezimi
Derya0707 madl41 keçiboynuzu en çok fark ettiren ben pekmez içemiyorum keçiboynuzu nun kendisi ni yediğinde naptın bu çocuga demişti 1750 den 15 günde 2400 olmuştu
Cagla22 Kubranur21 hayır canm koskanın cam şişesinde ki normal marketten keçi boynuzu pekmezi olacak canm
Cagla22 sdsd canm ben 60 ile hamile kaldım şuan 69 um ve 34+1 im 9 kilo aldım bu 10 gün içinde ekstra 1 kilo tek aldım
Lavin_26gul Cagla22 pekmezi aç karna mı yedin canım bende yatmadan bi bardak süt içiyorum ama pekmez yemiyodum
Cagla22 Derya0707 aynen cnm benim doktorum da sen ne yaptıysan bu şekilde devam et dedi Harika diye 🤣
Suziiaannee Cagla22 ahh canım bende de aynı sorun var muz süt badem kaşar devamlı yedim keçiboynuzu pekmezi de her güm yiyeceğim çok aşırı tatlı geliyordu ama yiyeceğim gece içmiyordum bi de öyle içeyim bi de çok sağolun 😍😍😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Allah razı olsun
Cagla22 Suziiaannee canm çok tşk ederim 🙏 koskanın soguk sıkım olanını Al hem koku yok hem şekeri az ben şekerden tatlıdan nefret eden bi insanım ama rahatsız etmiyor . Muz badem sütü ben denedim amaç keçi boynuzu pekmezi gibi bi etki yaratmadı sende başla canm
Derya0707 Lavin_26gul aynen öyle hem diyetisyenler meyve yi tatlı gıdaları akşama bırakmayın gece acıjırsanjz süt yoğurt yiyin derler ya enerjisinixi de harcamış olursunuz sabah pekmez yatmadan önce süt yaparsanız bana da Bi arkadaşım önermişti çok faydasını gördüğü için
Dilanozbeyuce Cagla22 çok sasirdimm ve çok sevindim 😊 süper biseymis ben 4. Ayimdayim vitamin ve demir hapı verdi simdi kullansam bende bir zarari olmaz dimi
Derya0707 Dilanozbeyuce şeker hastalıgınız yoksa bişey olmaz canım soğuk sıkım olanından almaya çalışın pekmezi ya da direk kendisini yiyin tozu da var öğütülmüş piyasa da
Cagla22 Dilanozbeyuce yok canm ama genelde bebekler 7.aydan sora kilo alıyorlar biz hepimiz vitamin ve Demir hapı zaten kullanıyoruz ama pekmezin etkisi müthiş . Ben gece uyumadan önce 2 kaşık yutuyorm
Derya0707 Dilanozbeyuce aç tok ayırt etmedim günde 5-6 tane yedim canım kalın kalın olanları şeçerseniz başlı oluyorlar daha lezzetli oluyor