abcd1234 Yumurtaya can veren rabbim, sen şu kullarına internet kullanma bilgisi de ver....Şuraya şu postu açmak, 3 dk.google a girip bilgi almak 30 saniye...böyle cahilce post açarsanız, linç yersiniz tabii.millet “ilk çocukta herkes bilgisizdir” yazmış.yani bizde gözümüzü 5 çocukla açmadık herhalde...ilk de olsa 2.de olsa okuduk, araştırdık, eğitimlere katıldık....
Simgeeee BetVoL535 bende cok güldüm ya karnım kasılıyor gülmekten bişey olurmu 😂😂😂 allahım kendimi nihat hatipoğlu seyircisi gibi hissettim bi an 😂😂
abcd1234 Bu halde iyi yine okuma yazma öğrenmiş, hesap açabilmiş bu vatandaş...valla tebriksssss👏🏻👏🏻👏🏻😄😄😄 insanlık için küçük, kendisi için büyük başarı😂😂😂
Yesimbahat Unutmayalım ki ülkemiz 30 tl kitaba çok diyip 50 tl ye fal baktıranların çok olduğu bir ülke. Bu doğru tespitten ve benzerlerini yaşadıktan sonra insan şaşırmamayı da öğreniyor. İnanın forumda 50 başlık varsa yarısından fazlası angarya. Çoğunlukla tecrübelerini paylaşanları ve Doğum hikayelerini okuyorum basende böyle gerçekten soruyor mu yoksa kafa mı buluyor diye merak ettiklerimi okuyorum😂😂😂😂
Tovishka Çocuk yetişecek, gelecek nesil olacak. Sonra ona ülkemizi ve geleceğimizi emanet edeceğiz.. Öğrenmeye önce bedenimizden içimizden başlamalıyız. Bilmemek ayıp değil ama şimdi öğrenmemek ayıp. Hiçbirşey için hiçbir zaman geç değildir. Belki ailenizde ayıp denildi biyoloji anlatılmadı. İşe bebeğin anne karnındaki gelişim videolarını izleyerek başlayın nacizane tavsiyem. Banu Çiftçi YouTube da çok güzel anlatıyor.. Sonra bebek gelişimini ve çocuk gelişimini araştırın. Bunu sağlıklı gelecek nesiller için hepimizin yapması lazım. Siz öğrenin ki o da sizden öğrenmeyi öğrensin.
Gamze0144 Simgeeee hahaha konu bi dünya oldu🤣🤣🤣🤣cocuk gerizekali olmaz da anasinin gülmekten karni ağriyacak😂😂
Gamze0144 Simgeeee yeminle bugun şu postla hem sinir oldum hem gülme krizine girdim.yumurtaya can veren Rabbim siniyorsun burasi fani dünya da boyleleriyle sinama yaa valla zorlaniyoruz🤣🤣
Simgeeee Gamze0144 sıkıntıya iyi geliyor yalnız 😂 güzel sınanmalar bunlar, cıkarması acı olsada güldürürken düşündürüyor 😂
Bho rezilliğini bastırmaya çalışıyor aklınca ya bu soruyu beyninin %0,00000000000001ni kullanamayıp sorabilen insanın çevir kazı yanmasın tarzında eğleniyorum demesi çok normal , google bile gerek yok ya çocuk nerde neyin içinde sakızı yutuyon o nereye gidiyor nerden çıkıyor ??
Bho İyi bu çocuk yapmayı becermiş bunu böyle düşünen insan spermin midede döllenip orda tutunabileceğini de düşünür malum organ bilgisi 0 😂😂😂😂😂😂 yazarken şu an bende çooooook eğlendimm 😂😂😂😂
Umran_ Guguk benimde aklımda şey kaldı dr da kayınvalidem neden girdin mi rahminin içini neden görsün mahrem 😬😬😬
Simgeeee Umran_ kaynanacıgım gördüğü en masum yerim rahmim, sen bide diğer gördüklerini gör diyeydin 😂😂
Erdas_busra Fasulyem22 mide eritmiyor biliyorum ama postta mideyi sormamış bebeği sormuş. Mideme bir şey olur mu deseydi eritmiyor derdim. Ama bebeğe nir zararı olmaz