Htcn Selam kizlar . Hamile olduğumu evde tes yapıp öğrendim sonra sağlık ocağına gittim orda kan testinde de çıktı 5haftalik hamileyim doktora gitmedim kese oluşsun öyle git dediler alttan muayene olma sonrasında çocuk düşüyor falan dediler hala gitmedim bu hafta gitmeyi düşünüyorum artık siz neler yapmıştınz?😊
Musel Htcn 4+5 de keseyi gördük şuan 6+2 yiz 1 hafta snrada kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah 🥰
Ftmemne Htcn yok ben defalarca alyyan muayne oldum.hatta ikili testim bile vajinal ultrason ile yapıldı birşey olmadı. Folik asit başladıysanız 8.haftada gidin.kanamanız vs. Yoksa. Kalp atışını duyarsınız direk
Blgzr_58 Htcn alttan muayenede bebek zarar görmez merak etme ben ilk öğrendiğim zaman karın ultrasonda bebek gözükmedi alttan baktı doktor gözüktü merak etme canım
Baloglum93 Canım alttan muayeneye bebek düşmez bu yanlış bı bilgi alttan bakmanın amacı şudur ; bebeğe daha yakından bakmak bı kanama alanı var mı veya kalp atışı bazen yeni başlamış oluyo karından bakmaayla duyulmuyo alttan bakıldığında duyuluyor . Altan o probu yerleştirdiği de keseye zarar verevek şekilde ona degdirmiyo ki hiç
Baloglum93 Sana ilk önerim eczaneden gebeler için bı folik asit ilacı al başla ilk üç ay bu ilacı kullanman gerek bebek için
Poncigim2508 Alltan muayene kimene gere bir sakınca göstermiyor kimene göre düşük oluyor ben olmadım ama çevremde olup da düşük yapan arkadaşım var 🤷🏻♀️ ama bende tercih etmem
Essdmr Htcn 1 2 hafta sonra gidersen kalp atışınıda duyarsın 😌 Banada duymayınca alttan bakıcaz demişti endişelenmiştim doktor şey demişti şöyle düşün 9 ay boyunca ilişkiye giriyorsun biz sadece azıcık ucundan bakıyoruz bana mantıklı gelmişti 😂