Havvanurerolll Verdamm canım benim bi dernek aracılığı ile indirimim var %15 di galiba ya da 10 diye hatırlıyorum. Hastahane olarak bence çok güzel doktorlarının hepsi birbirinden iyi olası bir aksilikte hepsinin eline kendimi güvenerek bırakabilirim içim çok rahat ☺️ Ayrıca ben çoğu hastaneyi araştırdım hep aynı fiyatlar doğum. Muayane biraz fark ediyor ama 30-40 lira belki en fazla o da
Sernaz Mom18_ bebeğin kaçıncı haftada kaç kilo olması gerektiğini sekreterine sordu ona göre de bana 2hafta geride böyle giderse almak zorunda kalabiliriz diye korkuttu başka doktorlar bebek ne kilolu ne zayıf dedi şimdi de öyle çok şükür
Fdm_nuur98 Hatice_mustafa 😎😎bnde oraya gdiyrm ama doğumda ,15 tmmuz gibi görünüyor ora daha dnanimliymis 😎😎kc hftaliksin bu arada
Sevilay_dvc Anneee3 ya benim gecem gunduze karışmış. Gunduz ikindi 4 de kalkiyom sabah 6 da yatiyom habire yiyom Bide sole bisi var. Ben 1,70 boyundayim yani asla kilo almis gibi durmuyo sadece karnim cikmia 10 kilo nereye girdi bilmiyom 🙄
2705merve Lokumanne bizimde çoğu hazır çok şükür araba alcaz bu ay süt sağma seti emzirme haftasından dolayı indirimde e bebeğin kendi markası çiftli sağma setini aldım ben hep güzel yorumlar var hemşire olduğum için sendika indirimi uygulanıyo muayenede