Sevilay_dvc Genc_anne_adayi yer kalmamış ki acaba sbaahtan gitsem ordan sira alsam gelir miki bulent beye? Taa 21 inde sira var
Tugcekocayigit Sevilay_dvc ben de bu kadar fark olacağını düşünmemiştim. Medovada sendika üyesiysen indirim yapıyorlar ama ben üye değilim. Öyle 125 e filan geliyor
Sevilay_dvc Tugcekocayigit ben babama bagliyim die emekli sandigi 110 tl veriyorm . Gerci babam aradi gecen maasindan para kesilmis 2 ay da 2 kere gittim 150 tl kesilmis. Ben anlamiyorum o zaman sigortali olmanin ne anlami var ki?
Sevilay_dvc Anneee3 yani Sikayetci oldum. Ve doktorum melek bilgeydi. Saglik bakanlığana mektup yazdim. Aradilae hatta. Tabiki herkese bir degildir. Ama benim agrim var sol kasikta dedim. Kabizsin dedi. Assagida ultrasona yolladi bisi cikmadi. Ee kist alttan muaneyle gorunen bişi.neyse eve gittim 2 gun sonra kan geldi ozele gittim. Patlamia dediler alttan baktılar.
Anneee3 Sevilay_dvc yaa çok gecmis olsun bana ilgili dr dediler ben normal ayda kontrol ölüp geliyorum başka sikayetim olmayınca ozaman bilgin ergene git o yasli iyi bi dr
Hatice_mustafa Sevilay_dvc Çok iyi olmuş canim bi git hoşuma giderse burda düşüncelerini paylaş bizimle çünkü ihtiyacı olanlar var bizde yeni doktor arayisinda olduğumuz için sıkıntıya sokmayalim kendimizi 😊 gitte bebisi bi gör inş
Sevilay_dvc Hatice_mustafa vala arkadasin dedi gibi bulente baktim da sira taa 21 ine kaymis yarin sabahtan 9 da giderim iyiyse kesin yazarim insallah
Sevilay_dvc Anneee3 ona da baktim onunda sirasi doluydu sabahtan artık ya bulente yada bilgine giderim en iyisi .. siz kac haftaliksiniz
Sernaz Sevilay_dvc bende fuat beye gidiyorum 150tl doğumuma da 5gün kaldı evet baya pahalı olcak doğumumda ama artık değiştiremem de
Sevilay_dvc Sernaz oov 150 de cok ya dogum ucretin ne kadar? Ben sordum 2.500 dedi sigortali sanırım .. Bu arada hayirli dogumlar insalalh sag sal kucana alir gule oynaya cikarsin canim 😘
Sernaz Sevilay_dvc sezeryan 2700 Fuat da. Kaldığın ekstra günlerde oda ücreti 500 tl . Acemiliğe denk geldi bizim ilk çocuk olunca ☺️
Hatice_mustafa Mom18_ Yorumlar çok güzel denk gelmişti vakıf hastanesinde ama gitmedim canım o yüzden bilgi veremicem ama yorumlar çok güzel
Havvanurerolll Mom18_ canım akademide galiba o doktorda iyi diyorlar o doktora da ama akademide arkadaşım Berna Keskine gidiyor ondan çok memnun ben Medova da Aysel Kamere gidiyorum düşünürsen Aysel hanımda çok iyi 🥰
Verdamm Bende anıt hastanesi Refika hanıma gidiyorum hastaneden yana endişelerim olsa da doktorum ilgili 😊doğum çok yakın olduğu için de başka hastaneye gitmek istemedim.
Hatice_mustafa Verdamm Canım aynen doktor çok iyi ama bi sorun çıksa başka hastaneye sevkediliyormus doğumda o yüzden doktoru üzmek ve kendimi de riske atmak istemem değiştirme kararı aldım
Verdamm Hatice_mustafa tabi ki karar sizin benim doğumum çok yakın🤗 başka hastaneye cesaret edemedim kardeşim ve bir kaç tane akrabam doğumu burda yaptı inşallah bir sorun çıkmadı bakalım hayırlısı bizim için de☺️