Elif_12 Slm arkadaşlar oto koltuğu ne puset ne farkı anlayamadım kafam karıştı hangisi daha çok iş görür veya bi yere giderken çocuğa en lazım olan hangisi gereksiz şey sevmiuorum
Sahreyldrm Elif_12 oto koltuğu sadece araba için olan bişey kuzum puseti hem evde kullanabilirsin hem bı yere giderken hem de arabaya emniyet kemeri ile baglayabilirsin
YDE Elif_12 9 aya kadar oto koltuğu olarak kullanılan pusetler var. Ben onlardan bakıyorum. Kullanışlı duruyor. Sonrasında oto koltuğu alırız diye düşünüyorum.
Elif_12 Sahreyldrm puset çok iyiymiş o zman sadece puset dememiz yeterli öi hepsi kemerle arabaya bağlanabiliyor mu kuzum 😍😍
Ozgemlym Elif_12 bağlanmayanlar da var canım hem oto koltuğu hem puset olarak söyle arabaya baglananların alt tarafında bi yerde aparatı oluyor çünkü bende öyle aldım :)
Sahreyldrm Elif_12 onu alırken sorarak al yine de bazılarında olmayabiliyor kuzum ben e bebekten baby&plus aldım bağlanıyor hem içi de yumuşacık dolgulu beğendim
YDE Elif_12 şuan için bende araştırma aşamasındayım baktığım bir marka yok malesef size link atamadım ☺️