Smge_ Normalde su tüketmeyen biriyim. doktorum 2 litrenin altına düşmezsen sıkıntı olmaz dedi. Onu bile zor içiyorum ama içiyorum. Siz ne kadar içiyorsunuz?
Nnurmehmet Smge_ Benim doktorum yudum yudum iç damlaya damlaya göl olur sakin içmemezlik yapma diyor her kontrolde uyarıyor 17 haftalığim ve hala aşırı şekilde kusuyorum ona rağmen yudum yudum da olsa içiyorum aksama kadar 😒😓
sevval55 Smge_ 1,5 litrelik siselerden al kendine yanında bulunsun hep onu kendine şartla iç. Ben normal kücück siselerle içemiyorum 1,5 litrelikten günde 2 tane bitiriyorum sürekli yanımda oluyor dibini görmek zor değil
ebusss07 Bende zorla 2litre içiyorum 😣 miğdemi bulandırıyor su ilaçlarla zaten 1 litresini içiyorum 1litreyi de gün içerisinde içiyorum 😣
BirVeraAnnesi35 Smge_ 2 günde 1 bardak anca içen biriydim takii böbreklerimin iflas noktasına geldiğini 22.haftamda şiddetli ağrılarla öğrendim üstelikte 4 5 tane taş oluşmuş susuzluktan acil stent takıldı ve hamilelik sonuna kadar böbreğim rahatlatıldı yani demem o ki ne yap et o suyu iç 🙏 okadar pişmanım ki kendime böyle bir kötülük yaptığım için anlatamam illaki benim sorunumun aynısını yaşarsın demiyorum ama bebeğinin suya çok ihtiyacı var 💕