Aby34 9 ay boyunca çok sağlıklı bir gebelik geçirdim çok aktiftim 37. Hafataya kadar çalıştım da. Bugün ayrıldım doğum iznine. Bebeğim hep başından beri geriden geliyordu minyon bebek olacak diyorlardı. 32. Den sonra kilo alması iyice yavaşladı 36+6 da 2300 gram geldik damarlarım beslemiyormuş normalde Doğum 30 Ekim gözüküyordu. Doktorum artık beklemenin manası yok dünyaya gelince daha iyi beslenir dedi . Doğum kararı aldı daha çok küçüğüz çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun Ekim sonu Kasım başı derken Ekim’in 15i gelmeden doğumum başlatılacak suni sancıyla önceliği normal doğum doktorun bebek baş aşağı bu arada ntsede sancılarım çıkmıyor. Suni sancıyla olmazsa sezeryanla alıcaklar minnak kızımı. Çok ağlıyorum, korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var anneler. Annede uzun baba da. Bebeğimiz hep küçük kaldı beslenmeme de çok dikkat ettim ama damarların da direnç varmış gelişmiyor napalım bizim yolun sonu da böyleymiş :( burda o kadar dopum hikayesi okudum hiç böyle hayal etmemiştim...
Mr1517 Aby34 Hiç üzme kendini, sağlıklı bir şekilde Allahın izniyle alırsın evladını kucağına. Herşeyde hayır vardır şükret canım benim üzülme hiç. Rabbim korusun beterin beteri vardır iyi düşün bebeğinede iyi gelir annesi ❤️🙏🏻
Ryhnn Aby34 aslında anne karnındaki 1 günü dünyaya geldiği 3 ay bedel diyorlar gelişim geriliği kilo acısın sorunsa birtek bence senin karnında koruma altında olması daha iyi olabileceğini düşündürüyor bana. Suyu faln iyiyse tabi
Kubra9595 Aby34 canim korkma böyle hayirlisi demekki bebegin beslenemiyorsa doktor alsinki karni doysun nasil olsa bi caresi var dogdukdan sonra ins küvezde bile kalmaz hemen cikar annesi bol bol dua et bunda da vardir bi hayır 🙏
Aby34 Mr1517 çok üzgünüm daha çok küçük 2300 gram geldi ama doktorum makinem de büyük ölçüyor dedi daha da küçük olma ihtimali var Her şeyin hayırlısı. Çok teşekkür ederim 🙏💞inşAlla güzel olur her şey
Guni92 Öncelikle sağ salim eline almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻 Hiç korkma dünyaya geldiğinde daha iyi beslenecektir eminim , içini ferah tut ❤️
Aby34 Ryhnn suyu geçen hafta çok azdı havuç suyu sıkıp içtim armut yedim çok şükür suyumuz yükselmiş sadece bebeğim hiç kilo almamış geçen haftadan beri :( ben de içerde kalaması taraftarıydım doktorum riske atmayalım diyor beslenmediği için kalbi durabilir diyor :(
Aby34 Kubra9595 inşAllah kalmaz kuvözde sağlıcakla gelir inşAllah sütüm de olur bebeğim daha cabuk toparlanır❤️