Ryakvrckk Arkadaşlar ben 4 aylık hamileyken Haziran ayında doğum yaptım ve bebeğim öldü şimdi yine hamile kaldım bu sefer onere bileceğiniz birşey bir bilgi var mı ?
Deletedmom0810 Ryakvrckk Allah ömür verdiyse ne yaparsan yap dünyaya gelir canım ama ömrü yoksa yerinden kıpırdama yine olmaz Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapabileceğin birşey yok 🙏🏻
Mormenekse Ryakvrckk bence doktor kontrollerini sıklastır zaten önlem alcaklarını düşünüyorum ve bol bol yat bence iş yapma
Deletedmom0810 Mormenekse yatmakla olmuyor canım aksine yürüyüş yapması daha sağlıklı ömrü olan gelir Allah’ın işine karışılmaz tabiki ağır kaldırmasın kendini zorlayacak şeyler yapmasın ama yatmakla da sağlıklı olmuyor
Mormenekse Deletedmom0810 ya tabikide 24 saat yatmaması lazım ama benim riskim varken doktorum belirli saatlerde evde 15 dakkıka hafif yürü yat demişti tehlike geçene kadar öneriyorlar genelde
Deletedmom0810 Mormenekse şu an riskli gebelik yokmuş canım ben öyle yazmayınca ondan dedim 💕Allah’a emanet olsunlar 🙏🏻