Nurelakaradag Kızlar barış harekatina kimlerin eşi gidiyor hemen baslarmi doğumda eşleriniz yaninizda olur mu
Hatice_mustafa Nurelakaradag Başlığı görünce geldim canım benim benimde abim var martta doğum yapicam net bişey demedi çok gelmek istiyor RABBIM AYAKLARINA TAŞ DEGDIRMESIN ONLAR İYİ OLSUN YETER.🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Deletedmom0810 Nurelakaradag 20 kasımda gidecek canım doğuma yakın izin kullanacak bi daha da dönmeyecek zaten 6 aylığına gidiyor 🙏🏻 Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun inşallah sağ Salim gidip dönmek nasip olur 🙏🏻 Hepsi Allah’a emanet ❤️
Hatice_mustafa Nurelakaradag Amin kuzum hep iyiyi düşün Rabbim var inş ben abime diyorum gelemezsen görüntülü ara dayısı napacaksın bu tosbigi diyorum😊 ilk bebeğim benimde ilk torun ama onlar iyi olsun da gerisinin bi önemi yok
Nurelakaradag Hatice_mustafa kesinlikle öyle çok yoğun çalışıyorlar benim dogumda aralık başı inşallah Allah nasip ederse babamız görevde şuan zaten dört gözle gelmesini bekliyoruz 🤗
Hatice_mustafa Nurelakaradag Sabrinla bekle doğuma da az kalmış kafana takip bebeğinide üzme sonra geldiginde hisseder babası sana kızar 😊😊😉
Ayse112 Benim eşimde gidiyor 36. Haftadayım izinler kapalı yanımda olamayacak diye çok üzülüyorum ve çok ta korkuyorum bi şey olacak diye