Serra_t Merhabalar arkadaslar kan sulandirici igneler hakkinda baslik vardi ancak enjeksiyon yeri konusunda bir basliga rastlayamadim. Gebeligimin basindan beri kan sulandirici igne kullaniyorum su an karnim baya buyudu ve hep karnimdan yaptim igneleri sertlik ve morarmalar oluyosu geciyo ancak karnim gerildikce korkuyorum igne yapmaya karnimdan aranizda 9.aya kadar enjeksiyonu karnindan vuram oldu mu acaba ?
ozgeya Serra_t Doktorum karnından vurabilirsin doğuma kadar demişti.Ama ben yapamadım,hep koldan yaptım. Eğer karından rahatsız olacaksanız koldan ve bacaktan da yapabiliyorsunuz.
Mucize001 Serra_t Canım 4.haftadan beridir ignelerimi doktor tavsiyesiyle bacaktan esim yapıyor bir iki morardi sonra damara denk getirmemeyi öğrendi...17 haftadayiz geçmiş olsun sağlıkla kavusun kuzunuza.
Lalemm86 Serra_t bende bacaklarıma geçtim 28 haftalık hemşire yakınımdan öğrendim morartı olmuyorum artık çok rahat
Mrvn Serra_t ben 34. Haftadayim tam karnımdan değil yanlardan yapıyorum canım bel kemiğimin oralardan. Kollarım ve bacaklarım çok çabuk morariyor çünkü
ebis Serra_t ben daha başlardayim ama arada bacağımdan da vuruyorum doktorum söylemişti. Bacaktan da çok rahat kola denemedim
Serra_t Bana da ilk basta kol bacak ve karin bolgesinden vurulmam soylenmisti en yagli bolgem karnim olunca rahat oluyo acimiyor karin bolgesi ama bacaga cesaret edemem sanirim. Karindan tek korkum bebegin plasentasina denk getirmek gerci gobek deliginden 8parmak ileride vuruyorum uzak bebege.
isimsizbebek limoncicegi nasıl yapıyorsunuz ben 20. Haftadayım eti elimle sıkarak yapıyorum ama karnım daha da çıkınca elimle sıkamicam nasıl yapcamı düşünüyorum bacağa falan geçmeye cesaretim yok
Lalemm86 isimsizbebek yanlara sert yere vuruyorum hafifçe sıkarak tutuyorum iğneyi dik tutarak ilacı hemen verip 5 dk parmağımla bastırıyorum öle önceden bacağın üstünden yapıyordum hep morarıyordu
Serra_t isimsizbebek bence ilerki haftalarda kilo da alacagimiz icin yan taraflardan tutulabilir gibime geliyo
limoncicegi isimsizbebek elimle sıkıyorum sanırım biraz da karnımla alakalı çok büyümedi benim karnım sadece iğne yerimi göremiyorum artık eşim yeri gösteriyor ben yapıyorum
bebegimibekliyrm Koldan omuza yakın yerden yapıyorum hanı ilkokulda aşı vururlardı ya yukarıya doğru kalın et olan yerler işte orası hemen giriyor ve hiç morarmıyor, benimde karnım büyüdü kolun o kısmını keşfedince çok rahatladım
mirage_90 Lalemm86 bacağa yaparken iğneyi yan tutun dik tutunca kasa denk getirme durumu olabiliyomus sağlık ocağında öyle söylediler bugün ilk defa bacaktan vurdum inşallah doğru yapmışımdır🙈
Lalemm86 mirage_90 yani yandan vurunca zaten yan ama dik şekilde onu demek istedim diğer türlü olmaz bende hemşire yakınım dan öğrendim valla usta oldum alıştım zamanla insan herşeye alışıyor