Mom13 Merhaba hanımlar bugun 7 haftalık olduk 5 6 haftalar arası gogus agrım cıktı şuan dindi yani cok az agrıyor dokundugumda falan normal mı?
ayseogndr Mom13 bende bugün 7 haftalık oldum ilk haftalarda ağrıyordu şimdi dindi yani Bi sorun olduğunu sanmıyorum sadece mide bulantim çok
2cocukluana_ Mom13 hani ergenlik çağında göğüslerimiz büyürken yanlışlıkla bir yere çarpar veya biri dokunur da acır ya hehh benimki öyle bir ağrıydi şuan hafifledi 17+6 yiz😄
Musel ayseogndr bende 6+2 yim akşamları oluyo sadece çok hafif şekilde ama artarmı acaba diye düşünmüyor değilim 😒
Musel Mom13 bizde 19 unda gidicez geç almışım randevuyu ya 8. Haftama girmiş olucam keşke bu hafta sonuna alsaydım
M_agayeva Bizde7+1olduk mide bulantisi halsizlik baya oluyor kalp atisini 6 haftada duymusduk cok cukur bakalim insallah sag salim gelirler
Musel M_agayeva bende 6+2 yim sadece akşamları çok hafif bulantım oluyor ama korkuyorum artarsa bulantım diye
M_agayeva Musel ben 7 haftada daha rahatim diyer haftalara bakdigim zaman bu zamana kadar cok kotuydum ama 5 haftam a kadarda iyiydi ara ara bulanti olurdu gecerdi 6 hafta kabus gibi gecdi resmen
Musel M_agayeva inşallah ya ben şuan iyiyim çok şükür ama ilerisinde bilemem ne olucak allahım yardımcınız olsun
Hilalnur_ 7. Haftamdayım miğde bulantılarım başladı Geçen hafta bebeğin kalp atışını alamadım dedi doktor normal mi haftaya gidicem kontrole geçen hafta doktor vajinal baktı alamadım ama daha küçük dedi 6 haftalık dedi inşallah hafta duyabiliriz 🙏🏻