Natevan Qizlar meslehete ehtiyacim var 4 hefte5gun hamileyem usmede bugun gostermedi dedi yegin yoldadi hele gelir kimin bawina bele iw gelib komeyinize ehtiyacim var nolar mene yazin😟😟
Deryaerez1616 Natevan 1 hafta sonra da bebegı gormeyebılırsın 10 gun bekle bebegıde kalp atısınıda duyarsınız ıns
Ayaf Canim normalda uwaq gorunmez..5heftelikde..ancaq kisesi 6-7heftesinden embrionu gormek olur..onu gormek ucun bir iki hefte gozlemelisen en az..dollenme gec gede de bilir.onuda nezere almaq lazimdi
Natevan Ayaf Salam canim cox sagol bugun hecne yoxdu deyende deli oldum iki defe o steresi yawamiwam burinide qaldira bilmerem get 1hefte sonra gel dedi inweAllAh goruner ureyim partdiyacaq yoxsa☹️☹️
Ayaf Natevan qorxma canim ozune stress eleme..mende yawamiwdim iki defe..min wukur Allaha indi uje 17heftekik olmuwuq...sen sixma canini gorunecek inwAllah..bezen hekimlerde ele deyirler ki adamin bawinda min cur sual yaranir..sen ozunu sixma .eksine yaxwi weyler duwun hec aglinapis wey getirme
Natevan Ayaf cox sagol gozelim o qeder bu ani gozlemiwemki,her hamile qalanda ohh birce qarinim menimde boyuse onun xeyallariynan yawiyiram inweAllAh AllAh birce onu gormeyi mene nesib etsin sende sag salamat balawkani qucagina al gozel bacim
Ayaf Natevan canim xq neticen normaldi..hec qorxma..gec dollenmedi sadece..inwAllah gozelim Allahin izniyle sende sag salamat goresen balani..ureyin rahatlayar..adama tesir edir evvel yawadiqlari istemirsen eyni weyleri bir daha yawayasan..travma alir adam duz deyirsen..mende qorxu icindeydim her deq.duzu mende coox eziyyetli gunler kecirirem Allah sag salamat nesib etsin balalarimizi gorek nesib olsun bizlere..
Natevan Ayaf Amin baci inweAllAh 🤲🤲 Hardasa bir hefte qabag vermiwdim xqni sence uwag boruda olmaz olsada xqe gosterer bele?hec analiz vermemiwdim ilk defe verdim bugun hekim deyendede acigi boru hamileliynen qorxdum xqe onda gosterir bilmir sen?
Natevan Ayaf duzdu baci heveslenirsen ve birden bele olanda dunyan bawina yixilir ozumu cox caresiz hiss eliyirem AllAh nesib edibse olacaq inweAllAh 🤲🤲
Ayaf Natevan canim menim xq eger inkiwaf gedirse normal qalxmaga bawlayir..boru hamileliyinde xq ya awiri derecede cox yukseye cixir yada awagi enir..ferqlidir cunki..bele xq qalxibsa normal qalxmadi..ancaq iki gunden sonra yene tekrarlaya bilersen.netice iki defe artmalidi..ele olarsa demekki her wey yolunda gedir.
Ayaf Natevan 5 ve ya 6ci heftede kise gorunmelidi..sonrada embrion yeni uwaq..onun ucun qorxma..4hefte hele bir ay edir ve o donem erzinde mayalanma tam bawa catmir..yawamiw bir insan olaraqdan deyirem baci bunlari...sadece stress eleme ozuve..
Natevan Ayaf cox sago gozelim rahatladim dunennen cox sters cekirem qorxuram ya yalardanki,nese olar AllAh uzag etsin inweAllAh xeyirlisi olsun sendede sagsalamat meleyini qucagina al
Natevan Ayaf canim sence bir heftde sonra gedim usme yoxsa gozluyum bir hefte sonra 5hefte 5gunluk olacag 6heftesini gozluyum ele gedim???