Ekimmeselesi Hanımlar hafif sancı gibi birşey var belime karnıma vuruyor ama başka birşey yok Pazartesi yatışım yapılacak doktor 40. Hafta dolunca açılma ve sancı olmazsa sezaryen yapacağım diyor ben ne yapayım ya hu 😏Doktor kakasını yutar diyor çevre devlet nasıl 42 ye kadar tutuyor diyor
azizeguneyy Ekimmeselesi doğru söylüyor ama bizim burda devlet bile 40. haftadan sonra sezeryana alıyor
KatipAnne Selam canım, bende bugün itibari ile 39+5 im . Aynen dediğin gibi akşam arada hafif bele giren sancımsı sızıyı bebek kasılmalarını doğuma yoruyorum ama hiçbişi yok gelmiyor devamı. Sen özele gidiyorsun sanırım 40 da sezeryan yapacağını söylediyse ol kurtul. Beklemenin manası yok. Benim devlet hastanesi. Kilodan dolayı sezeryan gözüküyor bebek ama buna rağmen kendiliğinden gelmesini bekliyorlar. Hadi alalım sezeryana demiyorlar. 41,42 ya kadar niye beklesin ki. Günü doldu mu alsınlar bence.
Didemxy 39+1 deyim bendede gelen giden yok kızlar hafif hafif agrilar oluyor o kadar açılmam yok sancım yok doktor bu cumartesine kadar gelmezse sezaryen dedi banada
sydzynp 39+5 bnde bugün kontrolum var. Geçen cuma alltan kontrol etti doktr 3 cm açılma va4dı ama hala beklıyruz. İkinci gebeliğim 😂