Azracan Mrvaydn18 hayır onu kullanmadım yeni buradan bir kaç arkadaş söyledi ama benim bebeğim ikibuçuk aylık daha olur mu
Mrvaydn18 Azracan benim bebeğim de de 3.5 4 aylık arası aft çıkmıştı o zaman yazdı doktorumuz. 2.5 aylık bebeğe de olur diye düşünüyorum. Kızımın aftını geçiren tek ilaç o oldu çok çekti benim yavrum da
babyUras_ Azracan ben 1 aylıkken kullandım canım içinde sırınga gibi bişey var onla 5 6 damla cay kasıgına damlat ver yada onlada damlatabilirsin direk. Alırken eczaneyede söyle kac aylık oldugunu. Ben alırken ayını söyledim onu vermıstı
_vesileaksoy Azracan benim kizkardesim de olmuştu . Karbonatlı su ile silin ağzıni ozamanlar o ise yaramisti
Nihalcakmak58 Azracan uzulme canim ya rabbim baska sıkınti gostermesin icini ferah tut olmayan bebek yok belki nadir inanki bu pamukcuk cogunda oluyo bizim kizinda azi acayip olmustu meme tutamiodu acidan yavrum ..insallah bicak gibi keser atar pamukcugu ilac 😘
Lalemm86 Azracan benimde oğlumda olmuştu eczaneden ilaç aldım hemen geçti şurup gibi beyaz kıvamlı bi ilaç istersen ismine bakarım hemen geçti