HilalAltun Derin_123 herkesin hissetmesi farklı olabilir ama 18-20 civarı hissetmeye başlarsınız. İkiz olduğunu ne zaman öğrendiniz acaba ?
Ozlemmm06 Derin_123 benimde 14 haftalık ikizlerim bende çok az hissediyorum hareketlerini normalmiş cinsiyet öğrendiniz mi
Derin_123 HilalAltun adet günüm geçtiğinden beri biliyorum bugün cinsiyetlerini öğrenicem hayırlısıyla 🤭
HilalAltun Derin_123 ben daha keseyi görmedim de insan hep merak ediyor tek gebelik mi ikiz mi falan 😄😄
Hanife96 Ben sezeryan icin gun:almaya çalışıyorum hissedersin merak etme ama çok çok degisik oluyor insan:)))
Ertunur18_ Merhaba Arkadaşlar , ben de 7 haftalık hamileyim .İlk muayenemde doktor alttan kontrol etti ve ikinci kese var gibi dedi. Haftaya tekrar gidicem , sizin ilk ne zaman belli oldu ?
Derin_123 Ozlemmm06 hastaneden geldim şimdi kızmış ikiside çift yumurta ikizi üç kızım oluyor Rabbim sağlıklı etsin inşallah 🥰
Ozlemmm06 Kmelikem çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Benimde 3 yaşında bir oğlum var ikiZler içinde doktorum biri kız biri erkek gibi dedi ama bir hafta sonra tekrar bakalım dedi