HilalAltun 17022020 ben momfortbaby kullandım oğlum da. Bir buçuk yaşına kadar her yere öyle gittim. Şimdi oğlum üç yaşını geçti. İkinciye hamileyim. Hala çok sağlam onda da kullanmayı planlıyorum inşallah ☺️
17022020 HilalAltun evet solomom ile o birbirne böyle benziyormuş galiba 🙈 birde kanguru aldığınızda arabaya gerek kaldı mı?
Peaceful HilalAltun peki bebek doğar doğmaz kullanılabiliyor mu? Şöyle pratik birşey lazım bana evim en üst kat olduğu için ve asansöy olmadığı için araba bile olsa bebek kanguru su lazım gibi hissediyorum
HilalAltun 17022020 araba piknikte falan lazım oldu bana yatırıp içinde uyutuyordum. Ama genel bir yerlere gezmeye giderken arkada araba da otururken bile kanguruya kullandım ☺️
HilalAltun Peaceful yeni doğan aparatı veriyorlar altına koyarak kullanıyorsun. Ama yenidoğan için slingler daha kullanışlı sanırım. Bez gibi direk sar kullan
HilalAltun Peaceful ben internetten aldım ama slinglere bir bakın derim. Belki yenidoğan dönemi için ben de bi bakabilirim onlara. Kanguru dışarda falan çok kullanışlı da sanki ilk aylarında evde sling güzel olur. Ben de bir bakayım ☺️
Peaceful HilalAltun yaa ay kafam çok karışık işte ne alsam ne yapsam sling de sanki çok kullanışlı mı bilemedim. Kanguru ağır diyorlar öyle mi? Araba için de hafif olmalı..
HilalAltun Peaceful araba kesinlikle hafif bişey. Kanguru da da belli markalar var benimkinden memnunum ben ☺️
HilalAltun Peaceful kanguru momfort baby. Araba henüz bende almadım ilki başkasından almıştım. İkinci bebeğime yeni alcam inşallah