Gmzkrgz Arkadaslar merhaba, 38 haftalik hamileyim. Bebegin hareketi cok fazla ve can acıtıyor artik. Bunun doğumun gelmesiyle bir alakasi var midir?
Babyymamaa Gmzkrgz bnm de başndan beri aşırı hareketli artk çk can yakıyo burda okuyrm alan daraldkça hareket azalck fln yazıyo yk arkdş hala aynı 39 haftalğz bu arada🥴
Mehtsp23 Gmzkrgz canım bende 30 haftalık gebeyim, gece hareketleriyle uyanıyorum, bu normal ben sordum doktora, bu ay kilo alımı olduğu için hareketleri fazla olabilirmiş, inanın oturduğum yerde artık kıpır kıpırız😂
Heisenberg Gmzkrgz Kasları çok güçlendi annesi. Ondan can acıtıyor içinde insan taşıyorsun :) Benimde öyleydi dayanmaya çalışın az bir vakit kalmış🌺
Acemiannemm Ben 37.haftadayim canım benimde aynı karnımın içinde hareket ettikçe katur kutur yapiyo onları bile hissediyorum bende merak ediyorum
Gmzkrgz Acemiannemm hani hareket azaliyordu diyesim geliyor:) bir yandanda hareket etmese kafayi yersin diyorum ama merakta ediyorum iste.
Gmzkrgz Babyymamaa evet haraket azalcak diyolar ama çok artti. Degisik sesler duyuyorum :) bazen elimle dayandigi yere dogru bende dayiyorum oyle rahatliyorm. Yoksa canim ciddi aciyor.
Sibl8 Kaçıncı haftada hissettiniz acaba ? Been 19 +6 yim ara ara elimi koydgmda pıt pıt ediyor eşimde koymuştu pıt pıt atıyor hickirik diyolar ama tekme gibi ama çok hafif 😂 sız ce beneklidir yavaş yavaş hissediyorum galiba
Gmzkrgz Sibl8 16 17 arasi hissettim canim ama boyle kendimi dinleyerek:)) 25 26 da artik hissettiriyodu. Simdi el ayak sirt ne varsa kuvvetli bir sekilde can yakarak ben burdayim diyor:)
Sibl8 Gmzkrgz acaba benim ki.hickirikmi tekmemi onu çözemedim hickirik olsa eşimde elini koydgnda hissetmez herhalde dndn😂
Sibl8 Gmzkrgz vallaha ayırt edemiyorum hareket mi hickirikmi bilemedim😂 karnımdan gördüm azıcık pıtetti