Me_li Sibl8 tam öyle değil solucan kivrliyo gibi net pit olması için biraz daha vakit geçmesi lazım iki kürek arasında hissediliyo zaten
Zehra92 Sibl8 şuan 18+4 🤗 Esraygtf aynen canımm bende zayıfım okuduğum kitaplarda zayıflar erken hisseder yazıyor 🤗
Sibel_Basargan 19. Haftada hissettim, tv karşısında göbeğimi açmış oturuyordum, be kadar hızlı büyüdü son haftalarda felan diye düşünüyordum birden göbeğimin sağ tarafı hissedilir bir şekilde elmidir ayakmıdır bilemem o büyüklükte inip kalktı çığlıklar atarak eşime seslendim arka arkaya 3 kere oldu ve oda şahit oldu inanılmaz bir andı. Hem gülmek istiyorsunuz mutluluktan hemde gülerseniz o haraketleri göbeğiniz oynayacagınızdan dolayı göremeyeceğiniz için gülemiyorsunuz sonrasında her gün hissettim zaten. Şimdi 23. Haftanın içindeyiz artık daha güçlü hissediyorum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🏻
Deletedmom2224 Sibl8 yoo elimi koyduğumda aksine hareket etmiyor istemiyor pek 😂 oturuyordum biraz da iki büklüm olduğum için 3 kere pit pit vurdu sonra bir çikolata yedim maşallah yatana kadar durmadı 😂💙 sağ salim gelsin hepsi inşallah 🤲🏻 💕
Rabia5541 Sibl8 51 oldum dört kilo aldım ama 19-23 haftalarda hissediliyor herkeste bir değildir canım