Meralll 06-06060a evet canım 3 gün içinde gelişmiş işte her gün birşeyler gelişiyor bu dönemde çok hızlı oluyor büyümeleri😍 üzme kendini, ben de boşuna üzmüşüm 3 gün..ne zaman gideceksin dr a? İnşallah güzel haberlerini alıcaz senin de 💕
06-06060a Meralll Kuzum pazartesi gittim 6+5 di tekrr çarşamba gidicem ozmn sat 8 hafta oluyor hem gelişirse ozmn karındanda görünür
06-06060a Deniz31 inşallah cnm ya tek umumdum yolk saç gözükmesi kese büyümüş kese bozulma yok demeleri
06-06060a Meralll ayy bugun içimde bi özele gitme isteği var ama çok korkuyorum kötü bişey der diye arada 5 gün olck bişeyşer değişmişmidirki
Meralll 06-06060a korkma canım, herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel şeyler olacak😊 Çarşamba günü gidecektin ama dayanamıyorsan stres yapıyorsan gidebilirsin. Ama kesin olsun istersen Çarşamba gününü bekle..
06-06060a Meralll aynn cnm gitmedim şimdi olumsuz bişey duyarım diye senn kaç haftalık oldu ve ne kadar sonra üstten kalp atışını duydun
Meralll 06-06060a iyi yapmışsın canım şurda 2 gün kaldı zaten. Benim 8 hafta oldu bugün tam. Ama ultrasonda 3-4 gün geriden görünüyor. Cuma gün kalp atışını üstten dinledik çok şükür..darısı başına inşallah
06-06060a Meralll aynn kuzum 21 agustos işte bn 6+5 deyken gittim alttan bile görünmedi orda 5+5 çıktı