bsrsl_2016
Aynı böyle bı muhabbet bendede var, evim küçücük zaten iki oda bir salon ve kızımın odasını kurduk diye odaya kaynanam diyor biz son ayında geliriz, bana sordun mu? Onlar oturma odasında yaticaklar gelirse ve benim evimde hareket alanim kalmicak, televizyonlu odada onlar olunca insanlar diyor dokuzuncu ay çok ağar uyku haram oluyor eee ben mutfak banyo yatak odası mi takilicam birkaç hafta öncesine kadar bunu kafama çok takmıştım, sonra eşimle paylaştım , ben normal bekleyen bir gebeyim kayinpederim yanımdayken nasıl rahat davranabilirim, saçma sapan konuşup beni gerebilir( çok bosbogaz bir adam Allah affetsin ama) zaten kendi annem iki bina yanımda oturuyor yani kısaca o süreçte onlara ihtiyacım yok hastaneye gelirler dedim hemde evi isgal etmezler yani🙄 eşimde haklısın dedi senin rahatin herşeyden önemli o yüzden soyliycez gelmelerine gerek yok diye, kendi annem uzakta otursa neyse anliycam ama şimdi çok saçma birde doğumum Ocak sonuna geliyor hava buz gibi olcak . Bilmiyorum ama bu işlerde bende büyükler düşünmeden hareket ediyor hep, doğumu ben yapicam bana birşey sormadan kendilerinde plan yapiyorlar insan sinir oluyor yani😣😣