MerveErdalKam İyi akşamlar kızlar bi sorum daha okucak şu lanet olası idrar yolu enfeksiyonunda nasıl kurtulucaz gece 10 dan fazla tuvalete cıkıyorum cinnet geçiricem resmen 3 lt au bittiriyorum günde dr idrar tahlili ve kültürü yaptırdı bol bol su diyor hala 😔
Evinevren MerveErdalKam aynen ya hamileligimin basindan beri cekiyorum 7 aylik olduk hala cekiyorum doktor fitil yazmisti 1 ay rahatlatti beni ama yine basladin😣
Aslihusein MerveErdalKam Bende bıktım kaşıntı ayrı bir dert enfeksiyon ayrı bir dert doktorun vermediği ilaç kalmadı başka doğal yollar varsa biri lütfen akıl versin (sirkeli su bir süreden sonra kötü yapıyor bunun dışında😒
MerveErdalKam Aslihusein benim daha önce 1 ay oldu birden yeşil akıntı ve kasıntı başladı 3 günlük fitil antibiyotik verdi o kadar rahatladım kı 2 haftadır başladı şık idrar bugünde kaşıntı eklendi salı randevum var ilaç istiycem bende bol bol su içmeklede olmuyo artık
Tubaaaa Aslihusein benimde kasintim coktu temiz bir bezi ütüle ve tenini yakmayacak ama sicak olacak sekilde ic camasirina birak oradaki sicaklik rahatliyor kasintiyi filan aliyor
MerveErdalKam Icimdekimucize bende ağrı olmadı sık idrara çıkma var ama hamile kalmadan once sitsit oldum da ağrı oluyodu idrar tahlili istesenize sizde
Aslihusein MerveErdalKam Canım hepsini bende çektim İnan geçmiyor bende fazla enfeksiyon çıktı antibiyotik bitti enfeksiyon geçmedi sık sık lavaboya gitmekten bıktım ufacık gelse karnım sanki patlayacak gibi ağrıyor napıcaz İnan bilmiyorum😞😞
Icimdekimucize MerveErdalKam bende kaşıntı yeşil akıntı falan Yok sadece Kasıklarımda çekilme gibi ağrı var onun için tereddütteydim size sormak istedim yine tahlil istemekte fayda var
Epelinkiran Bende de geçen olmuş tahlilde çıktı doktor tek kullanımlık suda çözülen bi ilaç verdi kültür sonucunda çoğalmamış bakteri dedi. Tekrarlamaması için boş su dedi başka yolu yok dedi
Epelinkiran Ben farketmemiştim ağrım fln oluyodu ama hamilelikten herhalde diye hiç ona yormamıştım. Daha önce de bi kaş defa olmuştum anlıyodum hep ağrıdan aslında
MerveErdalKam Icimdekimucize tabi herkesde farklı oluyo kasık çekilmesinide ilk kez duydum oluyor demek
MerveErdalKam Tubaaaa sicaklık rahim ağzı açıklığı yapmaz mi peki ten yakmıycak gibi olcak demişsiniz ama yinede etkiler mi sizce
MerveErdalKam Bugün dr antibiyotık başladı 3 günlük kaşıntım vardı onun içinde krem verdi kızlar belki sizinkilerde bişey verir