Elifusa Kızlar bende ileri derece bel fıtığı var normal Doğum yapabilirmiyim bilmiyorum henüz doktorla konuşmadım yurtdışında yaşıyorum korkuyorum . Sizde böyle bir durup yaşayıp doğuran var mı ?
ylzzz Elifusa bende de var fıtığım küçük ama maalesef sinire denk geliyor. 10 kilo aldığım için beni zorluyor az bi yürüsem bacağıma vuruyor. Bana dr normal Doğum yapmana engel değil dedi bende korkuyorum açıkçası ıkınınca fıtık ilerler mi diye
Betul3535 Elifusa bende gizli bel kayması var genel cerrahi doktoru normal doğum yapma önermiyorum sana dedi o yüzden riske atmayacağım çünkü belimden çok çektim
Karabin Bendede var 32 haftadayim kac aydir bel agrilarim var ilac kullanmadim doktorada gitmedim ben kizimin durusunnan dusundum hatta kac ay bacami cekib yurudum cok zordu dayanamayib ilac kullananlar oldu ben birsey yapmadim geceleri uyuyamadim aliyordum sagolsun esim yardimci oluyordu bana eyilib kalkmamda kiyafetimde geceleri agliyanda simdi alisdim artik gun sayiyorum kizimiz olsun o bel agrisinin isine bakicam😂
Elifusa Ya bazı hamilelerin fıtığı patlıyormuş ağırlık arttıkça birde Doğumda zarar görüyormuş allah korusun ben bundan endişeleniyorum lütfen Doğum yapınca yazarmısın 😢 ve sende doktoruna söyle olur mu ona göre pozisyon falan ayarlarlar. Ben burda çok çaresizim anlaşamıyorum doktorla tam olarak İngilizcem o kdr ileri seviye değil 🤮 artık translater fln bakıcam 😿
Elifusa Ayyy bnm kadın Doğum doktoruna söylüyorum bişey olmaz diyo bana ama ben de gidip ortopedi doktoruna yada beyin cerrhana soracağım hiç birşey anlamadım zaten buradaki doktorlardan herşeye bişey olma diyorlar Betul3535
Betul3535 Elifusa benim doktorum da birşey olmaz dedi ama o doktor keyfinden normal yapma demiyor sonuçta gidip baktırın mutlaka bi sıkıntı çıksa çekecek olan bizleriz