ESENarslanhan Kızlar gece gece rahatsız ediyorm kusura bakmayın. Az önce arkadaşım bebeğinin uyurken nefesi kesildiğini ağlayarak uyandığını söyledi ve morarmış bebek. Sizce ne olabilir. Benim aklıma uyku apnesi geldi ama bilemiyorum.. Yaşamış vardır belki aranızda diye soruyorm. Bu arada çocuk prematüre doğmuştu 35 haftalık. Şuan 6. Aya girecek
Sghslove ESENarslanhan bence doktora gidilmeli direk. Gerçi bu ülkede doktorada güven yok ama 6 aylık olduysa güvendikleri bir yer vardır diye düşünüyorum
Kubraseyit00 ESENarslanhan bronsit olmus olabilir, tukmugu genzine kacmis olabilir, reflusu olabilir, daha bir çok şey olabilir dr a görünsün
Maviss ESENarslanhan sut kacmasi basima oglumda geldi emzirdikten sonra dik tutsun yataga yan koysun düzelir bir daha oyle olursa popuna vursub gerekirse cimciklesin aglamasi iyi kendine getirir gecici bu
ESENarslanhan Sghslove 6 aylık demeye az kaldı canım. Doktorları varda ne kadar güvenilir bilemiyorum
Raniniii ESENarslanhan ya ne kadar doğru bilmem ama bazi bebeklerin genizeti olayida oluyormuş o da aklinizda bulunsun cnm morararak uyanirmis bebekler katılırlarmış rabbim şifa versin inşallah