Ultraslan40 herşey olucağına varıyor olsaydı bize olurdu.içini ferah tut sen bunu biliyorsun ben bilmeden yaşadım kapkara bi geceden rabbim tertemiz sabhına çıkardı oplumla beni.tansiyonum yoktu ayrıca normaldi son ana kadar .bi gece bi anda sadece kaburgamın altındaki deli gibi bi ağrı şikayetiyle gittim idrarda protein +4 tespit edilince acil sezeryana alındım hiç bişey anlamdım.belden uyuşmak istedim izin vermediler meğer bebek ölü doğarsa görmiyeyim diye kabul etmemişler.eşimede ameliyat öncesi bebek ölü doğabilir diye söylemiş doktorum zaten.doğum sonrası doktorum verlmiş sadakanız varmış bebeği aldığım gbi plesantası elimde kaldı,bebeği bırakıyormuş plesantası karaciğerinde patlamak üzereymiş.beyin kanaması geçirmene belki yarım saat belkide daha az kalmış deyince şok oldum o güne kadar farkedilmeyen bi kaç günde aniden oluşan bişey geç preaklampsi hastaneden çıkamdık 10 gün.sonrası 1 sene boyunca endokrinde nefrolojide hep kontrol edildimulrtasonlar,tahliller geldi geçti şükürler olsun rabbime🙏🏻🙏🏻içini ferah tut sen neyin ne olduğunu biliyorsun heran gözetimdesin denetimdesin ve dikkat esiyorsun takip ediliyorsun ben bilmiyordum.😣