Ultraslan40 Essraanil canım bizde hiç gelişme yok hala aynı ya 🤕🤕 hala solunuma bağlı ve bir çok sorunumuz var.. dua edin olur mu lütfen 🤲🤲
Medine_1992 Ultraslan40 canım benimde aklım sendeydi ya rabbim bian önce kucagına almayı nasip etsin ne d iyır doktorlar ne kadar daha duracakmış
Essraanil Ultraslan40 canım benimm Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla sizi birbirinize kavuştursun..biraz daha sabır inşallah geçecek bu günler güzelleri gelecek😍 inancını hiç eksik etme Rabbim büyük
Ngrs Ultraslan40 Canım benimde aklımdaydın gerçekten bulamadım seni de... Oğlun nasıl ? Sen nasılsın ? Solunum haricinde bir sıkıntısı yoktur inşallah kuzunun♥️
Medine_1992 Ultraslan40 canım benim ne diyim bilemedim çok daha minik bebişler saglıklı bir sekilde büyüyor biliyorsun doktorların korkutmasına bakma tez zamanda kavuşun inşallah
Ultraslan40 Ngrs tek solunum değil canım beslenmesi de sıkıntı beyninde de kanama var enfeksiyonları var😔😔
Afra34 Ultraslan40 selamün aleyküm canım benim nasılsın iyisin inşallah 🤲🏻 güzel haberlerini senden ve bebeğinden duymak istiyorum aklım sende habersiz bırakma olur mu ❣️🌹
Ultraslan40 Afra34 aleyküm selam canım benim Allah razı olsun, bugün biraz daha iyiyiz Rabbime bin şükür duanızı eksik etmeyin inşallah daha güzel olacak her şey 🥰
Medine_1992 Ultraslan40 canım benim de aklımdasın valla nasıl bir gelişme var mı şu zaman çıkar diyorlar mı
Afra34 Ultraslan40 zoru gitti kolayı kaldı Allah'ın izniyle 🤲🏻 sabrın sonu selamet inşallah çıktınız mı hastaneden var mı bir gelişme..? Eminim ki sen bu zor günlerin üstesinden geldin bu gücün ve cesaretinle Allah sana kolaylık verecektir 🌹💕 mükafatı güzel olacak 😘
Ultraslan40 Medine_1992 zamanı söylemiyorlar canım bugün biraz daha iyiydi Rabbime sonsuz şükürler olsun 😊🤲
Hawa4087 Ultraslan40 canım çok geçmiş olsun hangi il ilçedesin bende devlete ve özele gidiyorum devletteki dr umda çok tatlı biri dönüş yap en azından yakınsak destek oluruz birbirimize
Ultraslan40 Hawa4087 Allah razı olsun canım ben Ankaradayım koru hastanesine gidiyorum burada devletteki doktorlar pek ilgilenmiyor mecburi özele gidiyorum canım sen neredesin
Ultraslan40 Afra34 canımm çok sağol güzel kalpli arkadaşım benim 🥰🥰 evet en zoru gitti bin şükür hala hastanedeyiz kilomuz hala çok çok az olduğu için daha buradayız ufak tefek hastalıklarımız kaldı 🤲🤲 ankaradayım keşke burada olsan seni görmeyi çok isterdim🤲
Medine_1992 Ultraslan40 ay ya yerim ben onu maşallah canım inşallah çok çok az kaldı şükür ki çok güçlü bir evladın varmış 😘❤️hersry çok güzel olacak inşallah sizin için sabır
Afra34 Ultraslan40 o senin kalbinin güzelliği canımm benim💕 biz yine duamızı eder bekleriz az kaldı Allah'ın izniyle güçlü anne ve bebeğinin kavuşmasına🤲🏻 hem belki birgün görüşmekte nasip olur 🤗 çok isterim hayırlısı ile önce güzel haberler alalım da..