Ultraslan40 Canım canım arkadaşım biz seninle ne güzel gülüşüp şakalar yapıyorduk :( çok çok üzülüyorum hep dualarımdasın. Naçizane tek isteğim hastane de kalman :( şu an senin ve evladın için en iyi şey ve en güvenilir yer hastane. Çok iyi anlıyorum canın sıkılıyor bunaldın hemşireler korkunu tetikliyor ama için rahat olmaz mı orda?
Arkadaşın ailen falan biri varsa yanında kalabilecek durumun varsa özel odada kalabilirsin. Oy oy hakkında en hayırlı olan olsun. Bak hastane için şöyle düşün ne dertler var bugüne şükür evladın iyi sen iyisin gözetim altında olunca risk de en aza iner. Oralarda çaresiz yatmak zorunda olan bir sürü insan var sen eninde sonunda sabredersen evladına sağ Salim kavuşacaksın o da sabrının bir armağanı olacak. Hem hemşire doktor gördükçe sevinerek bak onlara pozitif düşün korkuların geçer. Eğer doktorun yatman gerekiyor diyorsa lütfen yat :( bu günler sıkılsan da geçer bak yazışırız burdan. Yanına kitap al bişeler buluruz yapacak.
Hem bedeninle kavga halinde olma o şişlik tansiyon vs hepsi geçecek. Arkadaşımı eşi kucağında taşıyordu o kadar şişti ama şimdi hepsi bitti geçti. Senin de öyle olacak inşallah