ftscebeci71 Herşeyiin üst üste gelmesi. Üşütüp üstüne grip olmam 🤦🏻♀️ Yardımmm edin annişler nasıl geçicek bu.
azizeguneyy ftscebeci71 aaa dövücem seni heee niye dikkat etmiyosun kendine sennn🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Miskokulu18 ftscebeci71 34 haftayım bende grip oldum Ne yapmam lazım Bi zararı olur mu bebeğime Off durdum durdum son ay grip oldum
Suveydaa ftscebeci71 Ben balın içine zencefil karıştırıp aç karnına yedim, gün içinde nane limon ve ıhlamur da tükettim çok şükür üç günde atlattım canım, geçmiş olsun çok 🙏🏻
Leyla9292 ftscebeci71 allah yardım etsin çok zor ben yeni biraz toparlandım ilaçsız çok zor geçirdim limonlu çay içiyordum arada başka birşey yapmadım.çok sık grip olan biriyim hamile iken ve emzirirken olmak daha kötü.
ftscebeci71 Miskokulu18 37 haftalığız bizde son haftalara kaldık offf!😔 Nasıl geçicekse bilen yardımcı olsa bariiii..
azizeguneyy ftscebeci71 salgın var salgınn dikkat edin kendinize havalarda bozdu iyice yaa bide bu mevsimde çocuk doğuracaz vay halimize
ftscebeci71 azizeguneyy Evet gerçekten öyle canım herkes gripp 🤦🏻♀️ Tez vakitte atlatırım inşallah 🙏🏻
ftscebeci71 Leyla9292 Sağol canım. Bende öyle çok zor atlatıyorum birde bitmeyen grip benimki de 2 hafta sürüyor yani malesefff😔 Sabah kahvaltıdan sonra limonlu çay içeyim .
[silindi] ftscebeci71 bende 14 haftalık hamileyim nasıl yapıcam bilmiyorum limon sıkıp içtim ama umarım bir sakıncası olmaz 🙏
Hatice_mustafa [silindi] Canım hiç korkma limonu severim ama elime alıp hatta tuz atıp hamileliğimin basından beri yiyorum bi sıkıntı çıkmadı tabi ki abartamadan ama bişey olmuyor yani 😊
Hatice_mustafa ftscebeci71 Limon Nar ve sıcak suya ballı limon yap ya da doktoruna başvur cunku gebelik ilerlemiş geçir yani Allah korusun dogumuna kalmasın bebekte etkilenir sende rahat olamazsın geçmiş olsun
[silindi] Hatice_mustafa tamam canım teşekkür ederim günde bir bardak içsem sulandırıp atlatırım o zaman inşaallah 🙏