gamzemlh 🙂 bendede varr 18. haftamdayımm , sen kaçıncı haftadasın , benimde 2 miyomum 10 cm ve bir minik kızım😚
Balbay gamzemlh ilk hamile kaldığım anda miyom oluştu sağ yumurtalıkta gitgide gebelikle birlikte büyüdü 12 cm ulaştı doğumdan 6 ay sonra içinde bir küçük miyom daha belirdi geçmedi derken 3. myom eşlik etti şimdi mecbur hamile kaldım geçebilir diye çünkü gebelikte erime ihtimali varmış ama erimiyo benimki 😈ameliyat olmak istemedim büyümüyo Allah’tan şimdi sezeryan olucam myomda alınacak 😖
gamzemlh @Balbay benimde hamile kalmadan önce küçüktü , gebelikle beraber büyüdüü😒 , ya evet sezeryan olucaz mecbur o dert değilde miyomlarla ilgili senaryoları okuyunca bunalıma giriyorum🙂 ama herşey iyi olucak allahın izniyle 😍
Balbay gamzemlh hiç senaryo okumadım 🙈 ama aslen sezeryandan çok korkuyorum 😣 normal iyiydi süperdi hatta bakalım hayırlısı inşllah 🙏🏻
gamzemlh @Balbay ben şimdi pistlerde yeniyim ilk gebeliğim eşimde doktor oyüzden okuyorum ha bire bişeyler 🙂 ya şey işte erken doğum riski vs 🤢