Kbrazcan Hem saatin dolmasını bekliyorum hem form da geziyorum 🙊 bakalım ne değişimler olacak bebişlerimiz de kızlar 😍
Alparslan Kbrazcan sıf okuma merakından 12 lere kadar yatıp uyuyamıyorum sabırsızlıkla bekliyorum😊16+4 olcaz bakalım neler değişiyor.
Siluart Kbrazcan 12 haftalık oldum 🙂 ALLAH herkese hayırlı bir evlat ve kolay Doğum nasip etsin. Huzur dolu geceler hamişler 💜👶🏻
Kbrazcan SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 8 deyim canım nasıl hissediyorsun kendini var mı bide bulantın bi şikayetin
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kbrazcan mide bulantim yok ama uykum oluyor halsiz ve yorgun hissediyorum. Bacaklarim tutmuyo sanki ara sira.. Bir de ara sira kasigima sanci girip cikiyor. Senin sikayetlerin varmi canim?
Kbrazcan Ebecik haha mantıklı ama böyle heycanı güzel ya 🙈😅 ne kadar sabırsısız ya bebeklerimiz söz konusu olunca
Kbrazcan Alparslan ay canım sen baya büyütmüşsün bebeğini MaşAllah cinsiyet öğrendiniz mi valla en çok merak ettiğim ya
Kbrazcan Mucizeninannesi rabbimize heran şükretmemiz lazım canım bize bu güzel duyguyu tattırdığı için gerçekten mahrum kalan o kadar kişi varki sürekli dua ediyorum hepsine kim istiyorsa diye bize de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin yüce rabbim
Kbrazcan SenHepMercimekOlarakKalacaksin benimde düşük tehlikem var canım iğne oluyorum ilaç kullanıyorum o ilaçlar biraz sersemleştiriyor ama kayınvalidemlerde kalıyorum bakıyorlar bana sağolsunlar o yüzden bende genelde uzanıyorum yatıyorum mide bulantım kusmam yok ama bu sabah aç karnına su istedi canım uyanınca içtim kustum anladım ki mideyi hiç boş bırakmıcan 😂 sakın açken su içme baş ağrılarım oluyor sık sık birazda kasıklarda ağrı o kadar
Kbrazcan SenHepMercimekOlarakKalacaksin en yakın ilk randevun da kalp atışını duymaya hazır ol🙊 muhteşem bişey rabbime sonsuz şükürler olsun
Alparslan Kbrazcan büyüdü ablası hatda yazıda yanlış yazdım 17+4 olduk inşallah tamamını erdirir hepimizinkini rabbim 🙈ben 13 haftalıkken ögrendim cinsiyetimiz erkek net bilgi pipiyi ap acık gördük biz😂 peki sen öğrendinmi?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kbrazcan canim ins saglikla alirsin kucagina bebisini. Bakan birilerinin olmasi guzel bisey. Ben calisiyorum stresli bir isim var ve cok halsiz oluyorum bazen uyuyasim geliyor kendimi zor tutuyorum🙂 ins bir an once gecer bu uyku ve yorgunluk..
Kbrazcan SenHepMercimekOlarakKalacaksin amin inşallah canım hepimiz sağlıkla hayırla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kbrazcan cumartesi gidicem kalp atisini duymaya. Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum 😊