Oflunur61 Seni çok iyi anlarım çünkü benim bebeğimdede çıktı. Genelde erkek bebeklerinde görülen birşeymiş benim bebeğim kız. Benim sol böbrekle başlamıştı sağdada ilerleme gözüktü sonrasında. 10 mm kadar problem yok 10 dan sonrası sıkıntı bilgin olsun. Perinatoloji bölümüne az gitmedim, detaylı hep bakıyorlardı. Sonrasında doktorum artık takibi ben yapıcam dedi o yaptı. 8 ‘lere kadar gördüm , sonra 5-6 lara düştü. Ben ilk öğrendiğim zaman deli gibi doktor gezdim. Ağlamaktan perişan olmuştum.. Seni o sebepten anlıyorum. Hep dua ettim hep hemde gerçekten. Sakin kalmaya çalıştım. Benden sıvı istedi devletteki o gittiğim bölüm kabul etmedim incelemek emin olmak adına vs dediler. Sende etme sakın Allah korusun bebeğe zararı var. Zaten cihazdan anlaşılıyor bende artık tecrübe edindim anlıyordum. Şuam 6 lardaydı. Yarın kontrol var 39. Haftadayız bu arada bakalım. Benim çocuk doktoru arkadaşım var, onun dedikleri rahatlattı beni olabilir dedi anne karnında gelişen bir bebek dedi kafasıda şişer böbreğide takılma demişti. Onlar işin uzmanı artık hep ona danışırdım. Doğunca belki böyle bir sıkıntısı olmucak demişti. Allah büyük Rabbim çözümsüz derman vermez. Konuş bebeğinle hep ben öyle yaptım. Dualarım seninlede olsun. Sıkma canını..