htcz42 34+2 günlüğüz sürekli göğüs kafesimin altında Zor nefes alıyorum sizin bebişler ne zaman döndü ve siz hissettiniz mi döndüğünü şimdiden teşekkürler ❤️
azizeguneyy htcz42 34. haftada dönmüştü ama döndüğünü hissetmedim bide nefes darlığı yüzündne uyuyamıyordum şuan 34+3 haftalığız bebek biraz aşağı indi nefes alışverişlerim düzeldi
Leylaa76 htcz42 34+2 de gittiğimde o sorunu yaşadım sonra 36.cı haftada gittim bebek dönmüş :)) ama hiç hissetmedim kafası hala yukarda sanıyordum meğersem poposuymuş😁
htcz42 azizeguneyy İnşallah canım Cuma günü randevum var döner o zamana bende aynı şekilde uyuyamıyorum
htcz42 Bserappp Bakalım benimki ne zaman dönecek ikinci Doğumum ilk Doğum normaldi buna nasıl olacak ❤️Önden gitmesi sorun olmaz son haftalar normale dönüyor
Leylaa76 htcz42 hiç merak etme canım bende çok korkmuştum hatta post açmıştım biri de : bende post açmıştım benimki döndü demişti ve çok şükür bende de öyle oldu seninkide dönmüştür inşAllah ve rahatlarsın inşAllah☺️
Leylaa76 Esmylmz bana poposuda sert geliyordu canım anlayamadım ben ama evet bir pozisyon var onu yaptım ben günde 1,2 defa kafası üstü durdum ayaklarım koltukta .. internette belki bulursun