Elifikraveannesi Son 13 günnn günler hızlı geçiyor ama 13 gün deyince yıl sanki. Artık bende doğurmak istiyorummm. Bir an önce sağlıkla miniğimi kucağıma almak istiyorum. 🥰🥰 sizlerin ne kadar kaldı :)
Nezihanes Elifikraveannesi ay ben nabiyim perşembeden beri hep bi doğum sevinci 😂 2 cm acıklık var doğum yok son 4gün gecmiyo birde bugün grip oldum nasıl doğum yapıcam bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️Kemiklerim dökülüyo resmen
Kbrnrkl Elifikraveannesi sağlıkla kucağına al inşallah canım ♥️ son vakitler geçmez derler ya gerçekten öyle benimde 107 🐣♥️🖤
Sghslove Elifikraveannesi 64 gün var canım daha 🥰😀 bende artık zamanı gelsin de doğurayım istiyorum ama çoook var. Aman sağ salim doğsun da isyan etmiyorum ben beklerim 🙏🏻 Allah yavrularımızı bize bağışlasın
Esrac Nezihanes çok kötü havaya denk gelmişsin herkes bir grip salgın var tez zamanda düzelmeye bak bol bol c vitamini Allah şifalar versin
Ayzaninannesi Elifikraveannesi uygulamaya göre son 14 artık bende doğurmak istiyorum çok ağırlastim herşey artık çok zor geliyor 🤰🤰🙄😁
Leyla9292 Elifikraveannesi sağlıkla gelsin bebeğiniz o kadar gün geçti buda geçer. İnşalla bende gelirim böyle son günlere 80 gün var daha.