kaan Gamze5461 ben kullanıyorum arada sorun olmaz ama mide yanması icin 1 tatlı kaşığı kuru Türk kahvesi mi yutup üstüne su içmeni tavsiye ederim 😉 coook ise yarıyor
Akademisyenanne Gamze5461 27 haftaligim. Doktorum en son 3 kutu gaviscon yazdi. Gercekten iyi geliyor
Mugge_1 Ya benim midem yanmıyor ama şimdi yatağa yattım sürekli geğirme hali ve ağzıma çok afedersiniz azcık kusmuk geliyor gibi geri gidiyor sonra. Mide suyum yukarı çıkıyor sanırım. O şurup evde de var içsem banada fayda eder mi acaba
ErnurBc Mugge_1 gebelik reflüsü bendede aynısı oluyordu 1tatlı kaşığı gaviscon içiyordum dakikasına etki ediyordu. 3.şişeme geçtim ama artık gerek kalmadı Allah razı olsun şu ilacı bulandan
Srgzlabb Hamileliğin 7. Ayındayım 7 şişe bitmiştir 😂 1 tane çantamda 1 tane evde birde iş yerinden 1 tanede yedek de var çok yanıyor midem tek iyi gelen şey de gaviskon içerken hep dua ediyorum yapana O derece 😂😂😂
ikicocukannesi_ Gamze5461 ilk başlarda süt idare ediyordu beni artık oda kesmiyor oyuzden kullanıyorum ama düzenli değil ne zaman mide yanması olursa
Raniniii Gamze5461 tadi bana kötü gelmisti doktorum rennie vermisti sonra onu kullandim hep tavsiye ederim