Busra1228
Hayırlı akşamlar hanimlar. 38. Haftamdayim bugun cati muaynem oldu. Bu arada ( muayneden aklim cikiyodu Millet neler diyo cigirdik bagirdk, cok acidi diye Hic korktugm gbi diilmis nasl abartiyoz herseyi ins dogumda oyle dir dedim 😂🙈) neyse iste Doktorum zaten normal Dogumda israrci oldugumu basindan beri biliyo du ve doktor dogumun normal olmasi icin iki unsur var baktigimiz dedi bi kemik catisi bide yumuşak doku dedi snn kemik catin musait yani normal dogum yapabiliriz ama yumusak dokun dar buda sanci cekme surenin uzun olabilicegi normalden biraz fazla zorlanabilecegin demek dedi
Ama hersey dogumda belli olur belkide cok hizli olur acilman bu fizyolojik bisey dedi: Ben istiyorum kendime güveniyorum dersen deneriz dedi bende ikimizde saglikli oldugumuz surece denemek istiyorum dedim
O zaman 21 ekime gun verdi o gune kadar baslamazsa biz suniyle tetiklemeye calisiriz ama suyun gelir kanaman olur sancin gelirse bugunden sonra hic erken degil hemen korkmadan gelebilirsn dedi Zaten snn dogumun iki saatte olmaz sakin panik yapma diyo ins suni sanciya muhtac kalmam 🙈
Simdi merak ettigim bnm gibi olup etrafinizda normal Dogum yapan oldumu acaba gercekten cok zorlarmi? acaba dikisim mi Cok olur? diye korku basti acaba normal diye diretmesem mi 😣 acidan korktugumdan degil elbet sanci dikis acisi biticek ben bebegimin hayatini tehlikeye atmaktan korkuyorum ☹️