Yagmuricenkiz Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Bugün öğleden beri karnım taş gibi bebeğim sürekli bir yerde toplanıyor ağrı yapıyor. Alttan batma ve acı var ara ara. Bir süredir karnım sert zaten ama bugün bayağı garip. Sizce ciddiye almalı mıyım?
EkimAnnesi1 Yagmuricenkiz benimde belime ağrı giriyor ikindiden beri 36+4 deyiz bizde bende şurada bekleyeyim
seymakumatarnsf Yagmuricenkiz Bende var. Kontrole gittiğimde doktorum bir sorun görmüyor ve normal diyor. Artık normaldir. Son haftalara girdik çünkü☺️
kbrnur34 Yagmuricenkiz bende 36. haftadayım aynı şeyleri yaşıyorm 2 3 gündür. nst de sancı çıkmadı. Önemli olan bebeğin hareketleri doktor direk onu soruyor . Yinede Bi anormallik hissediyorsanız nst çektirin içiniz rahat eder
anapanda12 Bemce bizimle oyalanmayın en azından bi acile gidip nst bağlanın bebeğin kalp atışını dinleyin bişi yoksa rahatlayıp eve dönün
Yagmuricenkiz anapanda12 kbrnur34 Ben şuan Şırnak ın bir köyündeyim. Doktorum bana iki buçuk saat mesafe o yüzden evhamsa diye sizlere soruyorum. Boşuna gitmek istemiyorum