Sibella86 Daha çok var derken kendimi hastanede buldum🐥 Sayfalarca yazasım var bu inanılmaz duyguyu ama anlatacak kelimeler bulamıyorum🙏🏻 Çok gareketli olan bebeğim 35+1 de yavaş hareket etmeye başladı tekmeler çok zayıftı gün içinde çikolata+vişne suyu falan hareketlenince büyüyor dedim ve 35+2 de aynı şekilde olunca doktoruma biledim kontrol etmek istedi kontrol için gitmeye hazırlanırken tansiyonumu ölçtüğümde 149/110 görünce hızlıca kliniğe gittik i(hamilelik tansiyonu takibindeydim) nst ye bağlandım bebeğin her zamanli 130/140 olan kalp atışları 170/190 arasıydı dinlene dinlene 3 nst çekildi ve sonuncusunda 150 leri görünce ertesi günü mutlaka görmek kaydıyla eve gönderildim kıızmda çok hareketlenmişti bir sorun olmayacağını düşündük. Ertesi günü yine nstya bağlandığımda 190 lara çıkan kalp atışıyla kendimizi hastanede bulduk. Yolda ailelerimizi aradığımızda şaka yaptığımızı düşündüler bu çok komilkti. Epidural sezaryan ile doğum yaptım epidurali hiç araştırmadığımdan kendimi hep kalçadan ipne olacakmışım gibi hazırladım ve kaladan olsam daha çok hissederdim kesinlikle. Sadece ilk iğneyi 3 sn kadar hissetim sonrası çorap söküğü gibi geldi kızımı koynuma aldığımda dünyanın en güzel kokusunu duydum ki hep ne kadar güzel olabilir diyordum anlatmak mümkün değil bunu olağan üstü. Kızım çok şükür sağlıklı bşraz minik 2470 doğdu /2390 taburcu olduk bugün 2280 ve sarılık ama geçecek tabi sürprizci kızım bunuda atlacak süslenecek püslenecek ( prematüre bir bebek ama küvöze girmemesi büyük şans maşallahı var) herkese hayırlı doğumlar diliyorum hiç birley anlatıldığı gibi değil stress yapmayın ve anın tadını çıkarın. 5 gün oldu fakat oturup kalkmak çok zor özellikle kalmak 🙂 epidural olup yanlız kalacaklara kolaylıklar diliyorum imkanınız varsa kalmayın ☺️
Fatiheren_61 Sibella86 geçmiş olsun kilosun a takışma hemen toparlar epidural doktor mu önerdi sen mi istedin
Sibella86 Fatiheren_61 ne istediğimi sordu normal doğumdan korktuğumu söyledim tansiyon sorunum olduğundan sakıncalı olacağını anlattı kızımı koklamak istediğimden epidurali uygun gördük