_aslikrtcu Merhabalar, 23 yaşında bir anne adayıyım😊 10 haftalık hamileyim 12. Hafta da kontrolümüz var ikili test yaptıracağım biraz stres oldum🥺 Sizde de aynı stres oldu mu? Ben kalp atışı duyacağım zaman da aynı olmuştum☹️ Birde acaba o zaman cinsiyeti belli olur mu? Çık heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻🧿
Songul1107 _aslikrtcu Canım bende 23 yaşındayım bende ikili test yaptırdım birsey olmuyor korkma ultrason çekiliyor bide kan alınıyor sonuçlar inşallah iyi çıkar iyi çıkarsa dünyalar senin olur zaten benim ki cok iyi çıktı cok şükür korkma canım
Ulkutekin Benim belli oldu cinsiyeti. İkili test için gittim ve bacakları açık duruyordu. %80 kız dedi doktor🥰
Songul1107 Ulkutekin Bana da dedi kız gibi ama kesin birsey diyemem dedi bakalım bidahaki kontrolde kesin olacak
_aslikrtcu Ulkutekin ooo çok sevindim sizin adınıza tebrik ederim sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah ☺️🧿🙏🏻
Poncikveannesi Off bende yarın kan sonuçları için gidicem ense kalınlığı iyi çıkmıştı 1,2 çıktı yarın bakalım kan sonuçlarım ne dicek acayip stresliyim habire temizlik yaptım düşünmemek için 😔😔