Momyorgun Plesenta previa olmam sebebiyle takibim Cerrahpaşa’da yapılıyor. 30 haftalık gebeyim Bugün nst girdim doktor haftada bir görücem dedi. Şekerden kaynaklı bebekte sorun mu çıktı anlamadım ayrıntılı ultrasona sevk etti 30. Haftada normalde ayrıntılıya girilmez kalbine bakılsın diye not düşülmüş moralim bozuldu. Sizlerin gebelik şekeri nasıl ilerliyor.
melikeyakisikli Momyorgun canım moralin bozulmasın doktorun demekki ilgili bi doktormuş genelde şeker olan annelerin bebişlerinde kalbinde sıkıntı olabiliyor diye doktorun bi baktırmak istemiş ne güzel
Sonsuzmucizem Benim de takibim cerrahpasada yapılıyor seker cikti aynı zamanda diyabette de takipteyim. 32 haftalık hamileyim. Bugün kontrol vardı beni 3 hafta sonraya çağırdı doktor
Momyorgun melikeyakisikli bakış açınız ne güzel teşekkür ederim ben olumsuz kaygılarla boğusurken 🥰🙏🏻
Momyorgun ozguk girmedim doktorum özeldeydi plesenta çıkınca Mahmut hocaya geldim alanın uzman diye su an plesentam biraz yukarı çıkmış dedi bu hafta şekerle ve bebeğin kalbiyle ilgilendi.
melikeyakisikli Momyorgun hayır canım aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun benim doktorumda gebelik şekerinden şüpheleniyor o yüzden çok araştırdım rabbim yardımcın olsun dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🥰
ozguk Momyorgun korkuttu dr beni de detaylıya git şeker var dedi kalbine bütün organlarına baktılar çok şükür temiz çıktı